Kategori:

Rabatter

Kategori:

Rabatter

Medlemsrabatt på pierrerobert.no

Pierre Robert + Plusstid = sant! Som medlem i Plusstid får du nå rabatt på nettbutikken til Pierre Robert. Her er rabattene som gjelder for februar og mars.

Rabattkoden finner du ved å logge deg inn på Min Side.

Dersom du ikke er medlem, kan du bli det her. Det er gratis og uforpliktende.

Ps. Det er lurt å huke av for at du vil ha nyhetsbrevet vårt.

15% rabatt på den nye yoga-kolleksjonen

 Ta vare på deg selv og beveg deg fritt med Pierre Roberts nye yogatøy. Det er mykt og elastisk, og har høyt liv og forbedret strikk. Så plaggene glir rett og slett ikke ned! Uansett hvor mange solhilsener du tar. Merk – forrige kolleksjon ble raskt utsolgt, så det er lurt å være rask. Klikk her for å ta i bruk rabatten din.

25% rabatt på ull til barn

Hold barna varme med ull innerst. Pierre Roberts ulltøy er laget av myk, kløfri merinoull. Ingenting slår ull om vinteren! Klikk her for å ta i bruk rabatten din.

25% rabatt på ull til dame

Nyt velvære med ull fra Pierre Robert. Basic klær i tynn ull er det perfekte utgangspunktet for en moteriktig stil om vinteren. Bruk og kast er ut, i 2019 er det slow fashion som gjelder. Her kan du lese hvordan du kan style ullantrekkeneKlikk her for å ta i bruk rabatten din.

25% rabatt på lingerie

Pierre Roberts undertøy er både komfortabelt og bra for miljøet. Alt undertøyet er laget av GOTSs sertifisert bomull. Klikk her for å ta i bruk rabatten din.