Kategori:

Rabatter

Kategori:

Rabatter

Medlemsrabatt på pierrerobert.no

Pierre Robert + Plusstid = sant! Som medlem i Plusstid får du nå rabatt på nettbutikken til Pierre Robert. Her er rabattene som gjelder ut desember.

Tilbudet gjelder ut desember, men gjelder ikke kolleksjonen til Jenny Skavlan og vaskeposen GuppyFriend. Koden kan kun brukes 1 gang per kunde. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter – ved andre rabatter vil høyeste rabatt gjelde.

Rabattkodene legges ut på Min Side og vil bli tilgjengelig via nyhetsbrev i løpet av november.

30% rabatt på 1 valgfri vare som ikke er på salg

Det er mye å velge mellom på pierrerobert.no. For eksempel:

Ta vare på deg selv og beveg deg fritt med Pierre Roberts nye yogatøy. Det er mykt og elastisk, og har høyt liv og forbedret strikk. Så plaggene glir rett og slett ikke ned! Uansett hvor mange solhilsener du tar. Merk – forrige kolleksjon ble raskt utsolgt, så det er lurt å være rask. Klikk her for å ta i bruk rabatten din.

Ull til barn

Eller hva med å holde barna varme med ull innerst? Pierre Roberts ulltøy er laget av myk, kløfri merinoull. Ingenting slår ull om vinteren! Klikk her for å ta i bruk rabatten din.

Ull til dame

Nyt velvære med ull fra Pierre Robert. Basic klær i tynn ull er det perfekte utgangspunktet for en moteriktig stil om vinteren. Bruk og kast er ut, i 2019 er det slow fashion som gjelder. Her kan du lese hvordan du kan style ullantrekkeneKlikk her for å ta i bruk rabatten din.

Lingerie

Pierre Roberts undertøy er både komfortabelt og bra for miljøet. Alt undertøyet er laget av GOTSs sertifisert bomull. Klikk her for å ta i bruk rabatten din.