Kategori:

Middagstips

Kategori:

Middagstips

Vegetarburger med coleslaw

Vegoburger! Kjøttfri mandag blir ikke kjedelig med denne retten plassert på bordet. Dette er mat for hele familien!

Vegetarburger med coleslaw
Kjøttfri mandag blir bedre med denne burgeren på bordet! Foto: Karoline Marberg

Vegoburger! Ser ikke denne fristende ut? Vi kan melde om en knallgod burger som definitivt er en verdig erstatter til den «vanlige» hamburgeren.

Tid

30 min - 45 min

Porsjoner

2

Nivå

Enkel

  • 1 pakke Anamma Vegoburgare
  • 1 stk rapidsalat
  • 2-3 tomater
  • 1/3 rødløk
  • 4 stk hamburgerbrød, grove

Coleslaw

  • 1/3 hodekål
  • 2-3 gulrøtter
  • 1 eple
  • 2 dl lettrømme
  • 2 ss majones
  • 1 ss sitronsaft
  • Salt og pepper

Tilbehør

  • Pommes frittes
  • Ketchup

Slik gjør du

  1. Finhakk kål, og riv skrelte gulrøtter og eple. Ha alt i en bolle og bland sammen med rømme, majones og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.  
  2. Stek vegoburgerne etter anvisning på pakken.  
  3. Skjær opp tomater og rødløk og skyll salaten. Varm hamburgerbrødene raskt i stekepannen eller i ovnen.  
  4. Ha coleslaw på bunnen av hamburgerbrødet. Fortsett med vegoburger, litt ketchup, rødløk, tomat og salat. Legg til slutt på lokket.  
     
    Server smakfull vegoburger med pommes frittes og ketchup som tilbehør. 

Lettere å spise klimasmart!

Sjekk ut TORO-produktene med Klodemerket, som gjør det lettere å spise klimasmart!

Les mer