Skribent:
Kategori:

Middagstips

Skribent:
Kategori:

Middagstips

Enkel thaisuppe på tre måter

Én suppepose kan gi mange spennende middagsretter. Her er tre tips til hvordan du enkelt kan gjøre en nydelig vri på Toro thaisuppe red curry. Vips, ferdig middag!

Thaisuppe med sopp og squash

Thaisuppekylling

Thaisuppe med risnudler, paprika & kylling

En smakfull, varmende suppe som er lett å like! Med litt ekstra fyll som risnudler og kylling holder denne deg og småtassene god og mett lenge.

'

Tilagningstid

15 - 20

Porsjioner

4

Nivå

Enkel

  • 1 pose Toro Thaisuppe red curry
  • 8 dl vann
  • 2 dl fløte
  • 400 g kyllingfilet
  • 1 paprika
  • 1 pk risnudler
  • 3 stilker vårløk

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingen i mindre biter. Hakk paprika i terninger og vårløk i skiver.
  2. Bland sammen suppeposens innhold med vann og fløte. Kok opp under omrøring. La det koke 3-4 minutter før du tilsetter kyllingbitene. Tilsett paprikaen mot slutten av koketiden.
  3. Kok opp vann i en mellomstor kjele. Tilsett risnudlene, slå av varmen og la de svelle under lokk i 3-4 minutter.
  4. Bland risnudlene inn i suppen eller server de hver for seg. Topp thaisuppen med vårløk ved servering.
'

Thaisuppe med brokkoli, torsk & risnudler

Spennende, eksotiske smaker er noe de aller fleste setter pris på, og denne suppen med brokkoli og torsk kommer garantert til å bli en hverdagshelt og -favoritt! Her har du oppskrift på en sunn og næringsrik middag lagd på 1-2-3.

 

'

Tilagningstid

15 - 20

Porsjioner

4

Nivå

Enkel

  • 1 pose Toro Thaisuppe red curry
  • 8 dl vann
  • 2 dl fløte
  • ½ brokkoli
  • 2 mellomstore gulrøtter
  • 400 g torsk
  • 1 pk risnudler

Slik gjør du

  1. Skrell gulrøttene og skjær dem i tynne skiver. Del brokkolien i små buketter og skjær torsken i mindre biter.
  2. Bland sammen suppeposens innhold med vann og fløte. Kok opp under omrøring. Tilsett gulrotskivene og la det koke i 5 minutter før du tilsetter torsken og brokkolibukettene. La det koke videre på svak varme i ca. 3 minutter.
  3. Kok opp vann i en mellomstor kjele. Tilsett risnudlene, slå av varmen og la de svelle under lokk i 3-4 minutter.
  4. Bland risnudlene inn i suppen eller server de hver for seg. Velbekomme!
'

Thaisuppe med smakfull topping

Kjapp, smaksrik suppe toppet med masse grønnsaker er midt i blinken for både store og små en hektisk ettermiddag. Innimellom er det greit å holde det enkelt. Ønsker du et måltid med mer proteininnhold vil det være godt med f.eks. noen stekte svinestrimler eller stekte kyllingbiter i tillegg til grønnsakene.

'

Tilagningstid

15 - 20

Porsjioner

4

Nivå

Enkel

  • 1 pose Toro Thaisuppe red curry
  • 8 dl vann
  • 2 dl fløte
  • 1 squash
  • 500 g sopp
  • 3 stilker vårløk
  • 100 g salte peanøtter

Slik gjør du

  1. Skjær sopp og squash i skiver. Del gjerne squashskivene i to eller fire.
  2. Bland sammen suppeposens innhold med vann og fløte. Kok opp under omrøring. La suppen småkoke videre i ca. 8 minutter.
  3. Stek sopp og squash i litt smør i en panne til soppen har begynt å bli gyllen. Krydre etter smak med litt salt og pepper.
  4. Server thaisuppe, stekte grønnsaker, skivet vårløk og peanøtter hver for seg og la middagsgjestene toppe suppen etter eget ønske. Ha gjerne noen skiver grovt brød til. God middag!
'