Kategori:

Middagstips

Kategori:

Middagstips

Stekt ris med vegobullar

En vegansk middagsrett som er utrolig god og full av nydelige smaker. Passer godt til en kjøttfri mandag eller andre dager med middag uten kjøtt.

Stekt ris

Stekt ris med grønnsaker og veganske kjøttboller

Enkel, god og sunn hverdagsmat som passer for hele familien. I denne oppskriften er det brukt Vegobullar som er et vegansk alternativ til tradisjonelle kjøttboller. De smaker minst like godt og passer utmerket i denne retten sammen med masse gode grønnsaker og smakfull superris! Et godt valg på en kjøttfri mandag.

Stekt ris

Tid

25 min - 30 min

Porsjoner

4

Nivå

Enkel

  • ½ pose Bare Bra Superris
  • 300 g Anamma Vegobullar
  • 2 paprika
  • 1 løk
  • 1 squash
  • 1 boks mais
  • 2 hvitløksfedd, finhakket
  • ½-1 lime, smak til
  • 3-4 ss soysasaus, smak til

Slik gjør du

  1. Kok superris etter anvisning på pakningen. Dette kan godt gjøres dagen i forveien.
  2. Tilbered Anamma Vegobullar etter anvisning på posen.
  3. Skjær paprika, løk og squash i biter, og finhakk hvitløk. Hell av laken på maisen.
  4. Stek paprika og løk i litt smør i en stor stekepanne til løken er blank. Tilsett squash og mais, og stek videre i 1-2 minutter. Bland deretter inn superris, hvitløk, limesaft, soyasaus og Vegobullar. La det hele steke i 2-3 minutter. Smak til med pepper, limesaft og soyasaus.

Stekt ris med produkt

Lettere å spise klimasmart!

Sjekk ut TORO-produktene med Klodemerket, som gjør det lettere å spise klimasmart!

Les mer