Kategori:

Middagstips

Kategori:

Middagstips

Quesedillas

Tacofredag er et must i mange familier. Hvorfor ikke prøve quesedilla som en forandring?

Sprø quesedilla med tomatsalat og avokadokrem. Foto: Kokken og Konditoren.

Disse lefsene fylles med kjøtt og ost før du steker de sprø i pannen. Skikkelig cheesy fredagstaco der, altså. Server med en god tomatsalat og avokadokrem blir dette er perfekt slutt på en travel uke.

Tilagningstid

30

Porsjioner

4 stk

Nivå

Enkel

Du trenger

  • 650 gram kjøttdeig
  • 1 pose tacokrydder
  • 150 gram revet ost
  • 8 stk tacolefser
  • 2 stk avokado
  • 2 pk cherrytomat
  • 1 stk rødløk
  • 2 stk lime
  • 1 potte koriander

Slik gjør du

  1. Stek kjøttdeig og ha i tacokrydder. Fordel tacolefser jevnt utover og fyll hver halvpart med kjøttdeig. Dryss over ost, og brett over den andre halvparten av lefsene.
  2. Disse steker du på middelsvarme til de blir sprø, og osten smelter. Gjør dette rett før servering.
  3. Del avokado i to, fjern steinen og mos avokadoen sammen med saften av 1 stk lime. Ha i litt finhakket koriander, og smak til med salt og chilipepper om du ønsker.
  4. Finhakk rødløk og kutt cherrytomat i fine biter. Bland dette sammen med finhakket koriander etter ønske, og smak til med limesaft.

Server sprø quesedillas med avokadokrem og tomatsalat.

Tacofredag er en perfekt avslutning på uken.
Foto: Kokken og Konditoren.