Skribent:
Kategori:

Middagstips

Skribent:
Kategori:

Middagstips

Quesadillas med kalkun og koriander

Kalkunrester passer perfekt i quesadillas. Sammen med vårløk, koriander og ost blir det skikkelig snaddermat!

quesadillas med kalkun
Quesadillas er kosemat som både store og små liker. Server gjerne med rømme, avokado og salsa. Foto: Familiematblogg

Hvis du har rester av kalkun eller kylling har du det perfekte utgangspunktet for å lage quesadillas. Når du steker det med ost, koriander og vårløk slik vi har gjort her, spiller det ingen rolle om kjøttet er litt tørt. Det kommer til å smake saftig og godt innen det er klart for servering.

Ingredienser til quesadillas med kalkunrester

Dette er alt du trenger for å forvandle kalkunrestene til skikkelig kosemat. Foto: Familiematblogg

Tid

15 min - 20 min

Porsjoner

4-6

Nivå

Easy

  • 400 gram rester av kalkun
  • 2 vårløk
  • 1 kvast koriander
  • 150 gram hvit ost
  • 8 stk tortillalefser
  • rømme
  • avokado
  • olje til steking

Slik gjør du

  1. Skjær restene av kalkunen i tynne strimler og varm det i en varm panne med olje til kyllingen er gyllenbrun og litt crispy. Smak til med salt og pepper.
  2. Hakk vårløk og koriander. Riv ost. Skjær avocadoen i skiver.
  3. Fordel kalkun, ost og vårløk på halve tortillaen. Legg over i en varm stekepanne og brett tortillaen i en halvmåneform.
  4. Når tortillaen er gyllen og osten har smeltet er quesadillaen ferdig. Server med rømme og avocado.

Vinn en kinoopplevelse for hele familien

Delta her for å vinne 5 billetter som kan brukes på alle kinoer og forestillinger i hele Norge!

Les mer