Skribent:
Kategori:

Middagstips

Skribent:
Kategori:

Middagstips

Pastasalat med brokkoli og druer

Lettvint og godt. Søtt og sprøtt. Alle middager trenger ikke å være like avanserte, og denne pastasalaten er en garantert suksess!

Pastasalat
Lettvint middag som smaker friskt og godt. Foto: Karoline Marberg

Kok pasta og miks med frukt og grønnsaker. Så enkelt kan det gjøres. Topp med en dressing dere synes er god og vips har dere en festsalat som alle vil digge.

Tilagningstid

30 - 45

Porsjioner

4

Nivå

Enkel

  • 350 g fullkornspasta
  • 1 brokkoli
  • 300 g røde druer
  • 1 agurk
  • 1 avokado
  • 1/3 rødløk
  • 200 g fetaost i blokk (ev. på glass i olje)
  • 100 g tørket aprikos eller rosiner
  • Rømmedressing eller pesto

Slik gjør du

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken. 
  2. Skjær opp grønnsaker, frukt og fetaost. Ha alt i en bolle. 
  3. Skyll ferdigkokt pasta raskt i kaldt vann. Bland pastaen sammen med noen spiseskjeer av familiens favorittdressing eller litt pesto. Ha pastaen i bollen med resten, og rør det hele godt sammen.  
  4. Server nydelig pastasalat med scones eller rundstykker som tilbehør.  

 
Tips: Restene egner seg veldig godt i matpakken neste dag. Dersom dere ikke ønsker vegetar er det f. eks. veldig godt med litt kylling i denne salaten.