Kategori:

Middagstips

Kategori:

Middagstips

Hjemmelagde fiskepinner med gulrøtter og hollandaise

Fiskepinner forvandles til en skikkelig luksusmiddag om du lager dem selv!

Hjemmelagde fiskepinner med gulrøtter, brød og sitron
Hjemmelagde fiskepinner smaker nydelig med hollandaise-saus! Foto: Familiematblogg

Hjemmelagde fiskepinner er like populært blant familiens store som små og smaker fantastisk sammen med kokte gulrøtter, godt brød og hollandaise-saus.

Det tar litt lengre tid å lage enn fiskepinnene du kjøper og du kan risikere å bli litt klissete på hendene, men det er vel verdt innsatsen! Prøv selv, du kommer ikke til å angre!

Oppskriften er levert av familiematblogg.no

Ingredienser til hjemmelagde fiskepinner med hollandaise.
Hvis du ikke har tid til å lage hollandaise-saus fra bunnen får du god hjelp i den nye basen fra Toro.

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Tid

25 min - 30 min

Porsjoner

4

Nivå

Enkel

  • 600 gram torskefileet
  • 2 dl loffsmuler, grilljermel eller finkjørt knekkebrød
  • 1 dl mel
  • 2 egg
  • salt og pepper

  • poteter
  • gulrøtter
  • smør
  • persille

  • 1 hollandaise-base

Slik gjør du

  1. Skjær fisken som fiskepinner og krydre fiskestykkene med salt og pepper.
  2. Sett på vann til potetene og gulrøttene. Skrell potetene og gulrøttene, slik at de er klare. Når vannet koker har du i potetene først. La dem koke i ca 15 minutter.
  3. Vend fisken først i mel, så i en bolle med pisket egg og tilslutt i tørkede loffsmuler, griljemel eller helt finkjørt knekkebrød.
  4. Stek så fiskepinnene i smør på middels sterk varme til de er gyldne.
  5. Når det gjenstår ca 5 minutter igjen av potetene kan du tilsette gulrøttene og la dem koke sammen med potetene de siste 4-5 minuttene.
  6. Lag hollandaise-saus etter anvisningene på pakken.
  7. Server fiskepinnene med kokte poteter, gulrøtter og hollandaise-saus.

Lettere å spise klimasmart!

Sjekk ut TORO-produktene med Klodemerket, som gjør det lettere å spise klimasmart!

Les mer