Skribent:
Kategori:

Middagstips

Skribent:
Kategori:

Middagstips

Nanbrød-pizza

Nanbrødpizza er noe av det enkleste du kan lage, men samtidig virker det som et luksusmåltid. Neste gang familien ber om pizza på menyen, utfordrer vi deg til å prøve denne. Så smakfullt og godt!

Nanbrød-pizza er lett og godt, og en garantert slager hos både store og små! Foto: Karoline Marberg

Tilagningstid

20

Porsjioner

4-6

Nivå

Enkel

Du trenger:

  • 500 g kyllingfilet
  • 1-2 ss TORO krydderiet Tandoori Masala
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 dl kokosmelk
  • 2 pk nanbrød
  • 1/2 glass Idun pizzasaus original
  • 1/2 rødløk
  • 1 paprika
  • 1-2 pk fersk mozzarella
  • 100 g revet ost

Ved servering:

  • Frisk koriander
  • Cashewnøtter

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingfiletene i små biter. 
     
  2. Ha kyllingbitene i en varm stekepanne med litt olje. Stek til bitene nesten er gjennomstekt. Ha over krydder, tomatpuré og kokosmelk. La det steke videre et par minutter.  
     
  3. Smør et tynt lag med pizzasaus på nanbrødene. Fortsett med kyllingbiter, løk skjært i tynne skiver og oppkuttet paprika. Topp med skivet fersk mozzarella og til slutt litt revet ost. 
     
  4. Stek midt i ovnen på 210 grader i ca. 10 minutter.  
     
  5. Topp med koriander og cashewnøtter ved servering. Ha gjerne en god raita eller drømmedressing til.

Les også: 3 TIPS TIL ENKEL INDISK MAT – OG MÅTER Å PIMPE DEN