Kategori:

Middagstips

Kategori:

Middagstips

Lørdagsmiddager hele familien vil elske!

Selv om taco er en sikker vinner i helga, er det gøy å prøve noe nytt! Disse oppskriftene passer hele familien og er enkle å lage. Hvem vet, kanskje du finner en ny helgefavoritt?

Vegetarpizza
Foto: Familiematblogg

I helgen er det lov til å kose seg litt ekstra! Disse oppskriftene er perfekt for hele familien, og krever ikke mer tid eller krefter enn en hvilken som helst annen middag. Vanskelig å tro? Prøv selv, da vel!

Ferdig stekt kylling og grønnsaker

1. Perfekt kylling i ovn

Vi elsker middager som omtrent lager seg selv. Som saftig, hel kylling som står og go´gjør seg i ovnen. Oppskriften er laget med litt amerikanske toner med en god kryddermiks og masse fargerike grønnsaker. Ved siden av serveres en god, fyldig peppersaus laget på sjyen som kommer fra kyllingen under steking. En enkel, smakfull og imponerende lørdagsmiddag!

Her er oppskrift og fremgangsmåte for perfekt kylling i ovn.

Vegetarpizza

2. Vegetarpizza

Pizza på lørdagskvelden slår aldri feil! Er du kanskje litt lei av pizza med skinke, pepperoni eller kjøttdeig? Da er denne vegetarpizzaen et perfekt alternativ. Denne har så mange gode smaker at du ikke merker at den ikke inneholder kjøtt. Smaksrik hvitløkssaus kombineres med sopp, parmesan, rødløk, og ja, hvorfor ikke toppe det hele med litt trøffelolje? Nam!

Her er oppskrift og fremgangsmåte for vegetarpizza. 

Lammelaar
Foto: Toro

3. Lammestek med fløtegratinerte poteter

Helgen er til for å kose seg litt ekstra, og hva passer vel bedre enn en saftig lammestek? Kombiner lammet med deilige fløtegratinerte poteter og en smaksrik saus. Denne oppskriften er perfekt hvis du vil unne deg noe litt ekstra. Det beste er at hele familien kan hjelpe til med forberedelsene!

Her er oppskrift og fremgangsmåte for lammestek med fløtegratinerte poteter.

4. Enchiladas med kylling

La deg inspirere av smaker fra Mexico og Texas. Enchiladas med kylling er det perfekte alternativet hvis du er lei vanlig taco eller nachos. Vi tipper en ny familiefavoritt!

Her er oppskrift og fremgangsmåte for enchiladas med kylling.

Pasta carbonara uten produkter

5. Enkel pasta carbonara

Pasta carbonara er en nydelig italiensk pastarett med en smaksrik og kremete pastasaus. Løft pastaen til et nytt nivå med denne fantastisk enkle og smakfulle oppskriften. En klassiker!

Her er oppskrift og fremgangsmåte for enkel pasta carbonara. 

Les også: 3 MIDDAGER UTEN KJØTT

Lettere å spise klimasmart!

Sjekk ut TORO-produktene med Klodemerket, som gjør det lettere å spise klimasmart!

Les mer