Skribent:
Kategori:

Middagstips

Skribent:
Kategori:

Middagstips

Lettvint Tikka Masala kyllinggryte

Er du glad i indisk mat kommer denne nydelige Tikka Masala kyllinggryten garantert til å falle i smak! Den er enkel å lage, men kan samtidig gi en følelse av litt luksus i hverdagen - spesielt med sin herlige kryddersmak som fører deg rett til India!

Tikka masala kyllinggryte vinkel
Foto: Karoline Marberg

Samle familie og venner rundt et deilig indisk måltid som alle elsker. Tikka Masala kyllinggryte funker like godt som rask og lettvint hverdagsmat, som kosemat på lørdagskvelden og middag for gjester. Kombiner det enten med ris eller ferske nanbrød – eller begge deler! Her er det bare å nyte.

Tikka masala kyllinggryte vinkel

Les også: BALI KYLLINGSGRØT MED EPLE OG BROKKOLI

Les også: POKEBOWL MED PONZUSAUS

Tikka masala kyllinggryte med produkt

Tilagningstid

20

Porsjioner

3

Nivå

Enkel

  • 1 pose Toro Tikka Masala kyllinggryte
  • 1 grillet kylling
  • 1 paprika
  • 1 rødløk
  • 400 g hakkede tomater
  • 2,5-3 dl vann
  • 1 boks røde linser
  • 1,5 dl matfløte, lett

Topping

  • 1 neve cashewnøtter
  • Frisk koriander

Tilbehør

  • Fullkornsris
  • Nanbrød

Slik gjør du

  1. Rens kyllingen for skinn og bein, og del kjøttet i biter. Hakk paprika og løk i terninger. Skyll linsene og la de renne av seg.
  2. Kok ris etter anvisning på pakningen.
  3. Stek paprika og løk i litt olje til løken er blank. Ha i gryte-posens innhold, hakkede tomater, vann og linser. Kok opp under omrøring og la gryten småkoke i 10 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden. Hell i fløten og bland den godt inn.
  4. Server smakfull Tikka Masala med ris, frisk koriander og cashewnøtter. Ha gjerne en frisk salat til.