Skribent:
Kategori:

Middagstips

Skribent:
Kategori:

Middagstips

Kremet kyllinggryte med bacon og sopp

Nydelig, kremet kyllinggryte som er mild på smak og veldig lett å like. Perfekt hverdagsmat!

Kremet kyllinggryte vinkel

Har du det litt travelt en dag betyr ikke det at kvaliteten på middagen må lide. Kremet kyllinggryte er rask å lage, samtidig som den smaker utrolig godt. Samle familien rundt et deilig måltid – selv i en hektisk hverdag!

Kremet kyllinggryte vinkel

Les også: PASTA MED ERTER OG SKINKE

Les også: KYLLINGWOK MED CASHEWNØTTER

Kremet kyllinggryte med produkt

Tilagningstid

20

Porsjioner

4

Nivå

Enkel

  • 1 pose Toro Kremet kyllinggryte
  • 250 g ukokt fullkornspasta
  • 600 g kyllingfilet
  • 1 purreløk
  • 1 løk
  • 6 dl vann
  • 1,5 dl matfløte, lett

Tilbehør

  • 250 g sopp
  • 200 g smårettbacon
  • 2 stilker vårløk

Slik gjør du

  1. Kok pasta etter anvisning på pakningen.
  2. Skjær kyllingfiletene i biter og stek i en stekepanne med litt smør til de er gjennomstekt. Sett til side på en tallerken.
  3. Hakk løk i biter og purreløk og sopp i skiver.
  4. Surr løk og purreløk i en gryte i litt smør til løken er blank. Tilsett gryte-posens innhold og vann. Kok opp under omrøring og la gryten småkoke i 10 minutter. Ha i kyllingbitene mot slutten av koketiden. Hell i fløten og la gryten få en raskt oppkok. Rør til slutt inn kokt pasta. Smak til med salt og pepper.
  5. Brun soppen raskt i litt smør i en stekepanne. Ha over i en skål og fortsett med baconet. Ha soppen tilbake i stekepannen og bland det sammen.
  6. Server kremet kyllinggryte med stekt sopp og bacon, og vårløk som tilbehør. God middag!