Skribent:
Kategori:

Middagstips

Skribent:
Kategori:

Middagstips

Crispy kalkun med hoisinsaus

Er du så heldig å ha rester av kalkun i kjøleskapet? Stek det med litt olje, salt og pepper og server det i kinesiske pannekaker med agurk, vårløk og hoisinsaus. Så godt og enkelt!

crispy kalkun
Små kinesiske pannekaker får du kjøpt i etniske butikker eller i frysedisken på velassorterte dagligvarebutikker. De holder seg godt i fryseren og tines fort på kjøkkenbenken. Foto: Familiematblogg

Dette må være den ultimate middagen på 1.nyttårsdag. Hvis du er så heldig å ha igjen rester av kalkun etter gårdsdagens helstekte kalkun, er dette måten å bruke dem på. Her trenger du kun et fåtalls ingredienser, og smaken er nesten latterlig god med tanke på hvor lite innsats som ligger bak.

Ingredienser crispy kalkun i pannekaker

Dette er alt som trengs for å lage et skikkelig snaddermåltid første nyttårsdag. Foto: Familiematblogg

Tid

5 min - 10 min

Porsjoner

4-6

Nivå

Easy

  • ca 800 gram rester av kalkun
  • 2 ss solsikkeolje til steking
  • salt og pepper
  • kinesiske pannekaker
  • vårløk
  • agurk
  • ferdig kjøpt hoisinsaus

Slik gjør du

  1. Riv det ferdig stekte kalkunkjøttet i strimler.
  2. Ha litt olje i panna og sprøstek kjøttet før servering. Smak til med salt og pepper.
  3. Når det skal serveres legger du litt kalkun i midten av en kinesisk pannekake. Server med hoisinsaus, vårløk og agurk.

Vinn en kinoopplevelse for hele familien

Delta her for å vinne 5 billetter som kan brukes på alle kinoer og forestillinger i hele Norge!

Les mer