Kategori:

Middagstips

Kategori:

Middagstips

Bali kyllinggryte med eple og brokkoli

Hvis du ikke kan dra til Bali, hva med å ta med litt av Bali til deg? Følg oppskriften for å lage en deilig og enkel variant av den folkekjære kyllinggryten!

Bali kyllinggryte med eple og brokkoli vinkel

Denne fyldige og orientalske kyllinggryten er en storfavoritt i mange hjem. Tilsett gjerne litt ekstra snadder, slik som her for enda mer smak og næring. La gjerne barna få være med på å bestemme om dere skal gå for epler eller ananas i gryta. Eller hva med begge deler?

Bali kyllinggryte med eple og brokkoli vinkel

Les også: PØLSEGRYTE

Les også: GRYTE MED KJØTTDEIG OG POTET

Bali kyllinggryte med produkt

Tid

15 min

Porsjoner

3

Nivå

Enkel

  • 1 pose Toro Bali Kyllinggryte
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 paprika
  • 1-2 epler
  • 1 liten brokkoli
  • 3 dl vann
  • 3 dl kokosmelk

Tilbehør

  • Fullkornsris
  • Frisk koriander

Slik gjør du

  1. Skjær paprika og epler i terninger. Del brokkolien i små buketter. Kok ris etter anvisning på pakningen.
  2. Stek kyllingkjøttdeigen i en gryte i litt olje til den nesten er gjennomstekt. Tilsett paprika- og eplebitene og la det surre 2 minutter før du har i gryte-posens innhold, vann og kokosmelk. Kok opp under omrøring og la det småkoke videre 5 minutter.
  3. Kok opp vann i en liten kjele. Ha i brokkolibukettene og gi dem et raskt oppkok. Hell av vannet og rør dem inn i gryten.
  4. Server kyllinggryten med ris og litt frisk koriander. Ha gjerne en grønn salat til.

Lettere å spise klimasmart!

Sjekk ut TORO-produktene med Klodemerket, som gjør det lettere å spise klimasmart!

Les mer