Skribent:
Kategori:

Middagstips

Skribent:
Kategori:

Middagstips

3 tips til enkel indisk mat – og måter å pimpe den

Indisk mat er superspennende! Så mange gode smaker som virkelig får matlysten til å skyte i været. Her har vi samlet 3 enkle, lekre retter som vi håper dere har lyst til å prøve!

Med denne oppskriften er middagen ferdig på under en halvtime! Foto: Karoline Marberg

Indisk mat er kanskje ikke den enkleste maten å lage autentisk, men det finnes heldigvis noen gode hjelpemidler der ute som gir oss muligheten til å nyte et herlig indisk-inspirert måltid akkurat når vi skulle ønske det.

Tikka masala med kjøttboller, ris og nanbrød

Med denne oppskriften er middagen ferdig på under en halvtime! Foto: Karoline Marberg

Tikka masala er knallgodt – masse deilig smak som fører deg rett til India! Prøv denne varianten med kyllingboller. Lag dine egne, slik om oppskriften tilsier, eller kjøp ferdig fra butikken. Godt blir det uansett! Her finner du oppskriften.

Nanbrød-pizza

Nanbrød-pizza er lett og godt, og en garantert slager hos både store og små! Foto: Karoline Marberg

Nanbrødpizza er noe av det enkleste du kan lage, men samtidig virker det som et luksusmåltid. Neste gang familien ber om pizza på menyen, utfordrer vi deg til å prøve denne. Så smakfullt og godt! Oppskriften finner du her.

Indisk vegetarwrap – kati roll

La deg inspirere av denne indiske retten som garantert blir en slager! Foto: Karoline Marberg

Kati roll er populær street food i India. La deg inspirere! Her i landet er vi nokså glad i mat vi kan fylle en tortillalefse med, men dette har du antageligvis ikke prøvd før? En lett vegetarisk wrap med masse god smak og deilig innhold! Et lett lite måltid som enkelt kan gjøres litt mer fyldig ved å tilsette proteinrike linser. Klikk her for å finne oppskriften!