Kategori:

Middagstips

Kategori:

Middagstips

3 enkle kyllinggryter

I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å finne gode middagsalternativer. Kyllinggryter passer uansett anledning, og inneholder masse deilige grønnsaker!

Tikka masala kyllinggryte vinkel
Foto: Karoline Marberg

Kyllinggryte er som regel en sikker vinner på middagsbordet. Her har vi samlet tre enkle og smakfulle kyllinggryter til deg og familien. Ypperlig hverdagsmiddag for deg som ønsker en hjelpende hånd. La deg inspirere av oppskriftene nedenfor eller lag din egen vri med dine favorittingredienser.

Bali kyllinggryte med eple og brokkoli vinkel

1. Bali kyllinggryte med eple og brokkoli

Denne fyldige og orientalske kyllinggryten er en storfavoritt i mange hjem. Tilsett gjerne litt ekstra snadder, slik som her for enda mer smak og næring. La gjerne barna få være med på å bestemme om dere skal gå for epler eller ananas i gryta. Eller hva med begge deler?

Her finner du oppskrift og fremgangsmåte for Bali kyllinggryte med eple og brokkoli.

Tikka masala kyllinggryte vinkel

2. Lettvint Tikka Masala kyllinggryte

Samle familie og venner rundt et deilig indisk måltid som alle elsker. Tikka Masala kyllinggryte funker like godt som rask og lettvint hverdagsmat, som kosemat på lørdagskvelden og middag for gjester. Kombiner det enten med ris eller ferske nanbrød – eller begge deler! Her er det bare å nyte.

Her finner du oppskrift og fremgangsmåte for lettvint Tikka Masala kyllinggryte.

Kremet kyllinggryte vinkel

3. Kremet kyllinggryte med bacon og sopp

Har du det litt travelt en dag betyr ikke det at kvaliteten på middagen må lide. Kremet kyllinggryte er rask å lage, samtidig som den smaker utrolig godt. Samle familien rundt et deilig måltid – selv i en hektisk hverdag!

Her finner du oppskrift og fremgangsmåte for Kremet kyllinggryte med bacon og sopp. 

Les også: 3 ENKLE GRYTERETTER MED KJØTTDEIG

Lettere å spise klimasmart!

Sjekk ut TORO-produktene med Klodemerket, som gjør det lettere å spise klimasmart!

Les mer