Kategori:

Matpakke

Kategori:

Matpakke

Rawbar med havre og dadler

Supergode, enkle og energirike havrebarer med kokos, havregryn og dadler. Sannsynligvis noe av det letteste, sunneste og mest velsmakende du kan lage.

Rawbarer med havre
Rawbar med havre. Foto: Kokken og Konditoren

Rawbarene er lette å lage, og du trenger få ingredienser. Det gjør det enkelt å prøve litt forskjellige smaker og kombinasjoner. Bytt ut dadler med aprikos, og hasselnøtt med mandler, så får du en sommerlig variant. Bruk aluminiumsfolie når du skal pakke inn barene, da er de enklere å ta med på tur.

PS! Om du har en kjøkkenmaskin kan du bruke den til å lage rawbarene, da går det mye fortere.

Ingredienser til rawbarer

Ingrediensene til rawbar. Foto: Kokken og Konditoren

Tilagningstid

15

Porsjioner

16

Nivå

Enkel

Du trenger:

  • 200 gr lettkokte havregryn
  • 150 gr steinfri dadel
  • 50 gr kokosolje
  • 50 gr ristede hasselnøtter uten skall
  • 50 gr mørk sjokolade (grovt hakket)

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Ha alle ingrediensene i en mikser og bland sammen til en masse som kan minne om en deig.
  2. Kna deigen godt sammen og press den ned i en form som du har bakepapir i.
  3. Sett kjølig til den blir hard, kutt i porsjoner, pakk inn i folie.

Oppbevar rawbarene kjølig. Håper det smaker!

Ca pris per bar: kr 2,90

Næringsinnhold per 100gr
Kilokalorier (kcal) 450,60
Fett (g) 5,55
mettet fett (g) 2,73
Karbohydrat (g) 51,20
sukkerarter (g) 0,00
Protein (g) 7,62
Salt (g) 0,00

 

 

 

Hvis du likte denne baren vil disse barene med havregryn garantert falle i smak!

Barnas favoritt

Stabburet Leverpostei er naturlig rik på jern, og er en av de beste kildene til et godt jerninntak.

Les mer