Kategori:

Matpakke

Kategori:

Matpakke

Pinnebrød med sjokolade, appelsin og marsmallows

Barna elsker pinnebrød. Denne varianten med sjokolade og appelsin er intet unntak!

Pinnebrød med sjokolade, appelsin og marshmellows
Pinnebrød er alltid godt, med marshmallows og sjokolade er det enda bedre. Foto: Kokken og Konditoren.

Pinnebrød kan lages i alle former og varianter. Det eneste du trenger er pinner og en bra deig. Vi lager deigen med bakepulver, istedenfor gjær, da slipper du å bekymre deg for at deigen blir for overhevet. Denne gangen har vi laget pinnebrødene søte, smakt til med litt appelsinjuice, og tilsatt marshmallows og sjokolade.

De blir fort en favoritt på påskefjellet!

Ingrediensene du trenger til pinnebrød. Foto: Kokken og Konditoren.

Tilagningstid

15

Porsjioner

10

Nivå

Enkel

Du trenger:

  • 300 gr siktet hvetemel
  • 100 gr finmalt hvetemel, siktet
  • 1,5 dl melk
  • 0,5 dl ferskpresset appelsinjuice
  • 3 ss bakepulver
  • 2 ts bakepulver
  • 1/2 ts vaniljesukker
  • 50 gr temperert smør
  • 50 gr mørk sjokolade
  • 50 gr små marshmallows

Slik gjør du

  1. Bland sammen alt det tørre i en bolle. Tilsett melk, appelsinjuice og smør, og elt deigen glatt og smidig. Virker deigen veldig fast kan du tilsette litt melk (deigen skal være god å jobbe med, omtrent som trolldeig).
  2. Tilsett grovhakket sjokolade og marshmallows, og elt godt inn i deigen.
  3. Pakk deigen godt inn i plastfolie, eller i en plastpose, slik at den ikke tørker på overflaten.
  4. Del deigen i biter og klem eller rull ut deigen. Stek brødet på pinne over glørne på bål eller grill.
  5. Snu på pinnen ofte, slik at brødet blir jevnt stekt uten å bli svidd.

Håper det smaker!

Usikker på hva du skal finne på i påsken? Vi har en liten anelse om hva du kan finne på!