Kategori:

Kveldsmat

Kategori:

Kveldsmat

Vegansk pålegg

Mange lurer kanskje på hva veganere spiser til brødmåltidene? Her har vi samlet tre smakfulle veganske favoritter som enkelt kan smøres på skiva.

Vegansk pålegg kommer i flere fargerike varianter. Her har vi samlet noen av våre favoritter. Foto: Kokken og Konditoren.

Her har vi samlet sammen tre av våre favoritter når det kommer til vegansk pålegg. Fellesnevneren er at de er raske å lage og smaker godt.

Det veganske pålegget passer også til andre ting «enn» kun brødskiva. Når du skal kose deg litt ekstra en kveld er for eksempel rødbetehummus veldig på kjeks eller crustinis.

Så om du tror vegansk pålegg er kjedelig, må du tro om igjen. Disse favorittene er en fryd, både for øyet og smaksløkene. Kanskje blir dette fast tilbehør til brødskiva? Alt du trenger er en god kjøkkenmaskin eller hurtigmikser, så lager pålegget seg nesten av seg selv!

Her er oppskriftene på vegansk pålegg:

Hjemmelaget peanøttsmør

Hjemmelaget peanøttsmør blir fort en klassiker ved matbordet. Foto: Kokken og Konditoren

Hjemmelaget peanøttsmør smaker utrolig godt, og det er enkelt å lage. Her har vi laget to forskjellige utgaver av klassikeren.

Oppskriften finner du her.

Rødbetehummus

Rødbetehummus er superpålegg som passer like godt til brødmat, som til dipp til grønnsaker. Foto: Kokken og Konditoren.

Sunt, næringsrikt og spennende på både brødskiva og til tapasen. Prøv rødbetehummus.

Oppskriften finner du her.

Avokadopålegg med spinat og valnøtter

Hjemmelaget pålegg med avokado, spinat og nøtter er en fornøyelse både for øynene og smaksløkene. Foto: Kokken og Konditoren.

Dette pålegget med avokado, spinat og valnøtter er en super «erstatning» for kremost, leverpostei og annet smørepålegg. Like godt smaker det også.

Oppskriften finner du her.