Kategori:

Kveldsmat

Kategori:

Kveldsmat

Rødbetehummus

Sunt, næringsrikt og spennende på både brødskiva og til tapasen. Prøv rødbetehummus.

Rødbetehummus er superpålegg som passer like godt til brødmat, som til dipp til grønnsaker. Foto: Kokken og Konditoren.

Dette er et superpålegg som er stappfullt av antioksidanter og andre godsaker som gjør kroppen din godt.

Rødbetehummus smaker like fortreffelig på brødskiva som til grønnsaksdipp.

Få ingredienser, men du får et supergodt superpålegg som resultat! Foto: Kokken og Konditoren.

Tilagningstid

5 - 60

Porsjioner

1 mellomstort syltetøyglass med hummus

Nivå

Enkel

Du trenger

  • 220 gr ferdig kokte kikerter
  • 300 gr rødbete
  • 1 stk hvitløksfedd
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

  1. Om du ikke har kjøpt ferdig kokte rødbeter, dekk rødbetene med vann og kok til de er møre. La de renne av seg i kaldt vann, og dra så av skallet.
  2. Ha rødbete, kikerter, finhakket hvitløk og resten av ingrediensene i en hurtigmikser, og bland sammen. Smak til med litt sitronsaft og krydder etter ønske.

Håper det smaker!