Skribent:
Kategori:

Frokost

Skribent:
Kategori:

Frokost

Rislapper

Har dere spist grøt til middag og har rester igjen, så for all del - ikke kast dem!

Jente lager rislapper

Risgrøt er nemlig det beste utgangspunktet for nydelige rislapper som barna elsker. Like snadder til frokost, dessert eller kveldsmat. Her er favoritten rislapper servert med nyrørte bringebær og et glass melk. Dette må du prøve. Det er supergodt!

Oppskriften er levert av familiematblogg.no

LagreLagre

Tilagningstid

30 - 45

Porsjoner

4

Nivå

Enkel

  • 3 egg
  • 3 dl surmelk
  • 75 gram sukker
  • 1,5 ts natron
  • 50 gram smeltet smør
  • 2 dl kokt risgrøt
  • 4,5 dl hvetemel

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg og surmelk og rør inn resten av ingrediensene.
  2. La røren svelle i ca en halvtime.
  3. Stekes på takke eller i stekepanne.
Serveres med f.eks syltetøy, brunost eller rømme.