Rislapper

Jente lager rislapper

Har dere spist grøt til middag og har rester igjen, så for all del - ikke kast dem!

Risgrøt er nemlig det beste utgangspunktet for nydelige rislapper som barna elsker. Like snadder til frokost, dessert eller kveldsmat. Her er favoritten rislapper servert med nyrørte bringebær og et glass melk. Dette må du prøve. Det er supergodt!

Oppskriften er levert av familiematblogg.no

LagreLagre

Rislapper
  • Tid: 30 - 45 min

  • Porsjoner: 4

  • Nivå: Enkel

Ingredienser

  • 3 egg
  • 3 dl surmelk
  • 75 gram sukker
  • 1,5 ts natron
  • 50 gram smeltet smør
  • 2 dl kokt risgrøt
  • 4,5 dl hvetemel

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg og surmelk og rør inn resten av ingrediensene.
  2. La røren svelle i ca en halvtime.
  3. Stekes på takke eller i stekepanne.
Tips

Serveres med f.eks syltetøy, brunost eller rømme.

  • Lapper

    Lyst på vanlige lapper?

    Toro Lapper er din beste venn når du har lyst på noe godt i en fei. Toro Lapper smaker utmerket servert med syltetøy eller bær. Server Toro Lapper til kaffen, i selskap eller som kveldskos.

Få våre beste tips og oppskrifter på både hverdagsmat og kosemat rett i innboksen!