Smoothie oppskrift: Barnas favoritt

Smoothie med bær

Denne smoothien er full av go´saker som ungene kommer til å elske. Perfekt for dager når matlysten ikke er på topp eller som litt ekstra kos en morgen dere har litt god tid.

Høsten er kommet for fullt. Like sikkert som at løvet faller er rennende neser og forkjølelser også en del av høsten. Når halsen stikker og nesen er tett er det en utfordring å få i barna mat. Men denne smoothien pleier uten unntak å gli ned.

Ikke bare smaker den utrolig godt, men den gjør godt også. Det perfekte vitamin- og energitilskudd når små kropper trenger det som mest.

Denne smoothien er ikke bare en smoothie for syke dager, men det er en flott hverdagssmoothie. Like god til frokost, kvelds, dessert eller som en lite mellommåltid.

jenter drikker smoothie

 

Smoothie oppskrift: Barnas favoritt
 • Tid: 5 - 10 min

 • Porsjoner: 1

 • Nivå: Enkel

Ingredienser

Til 1 stort glass trenger du:

 • 2 dl eplejuice
 • 200 gram frosne bær (feks bringebær og blåbær)
 • 1 banan
 • 1 dl yoghurt naturell
 • 2 ss havregryn

Slik gjør du

 1. Ha alle ingrediensene i en blender. Kjør det hele sammen til en herlig smoothie!
 • Mollers_Omega-3_fisk 3D

  Bra for helsa

  Møllers Omega 3 Fisk er små geléfisk med fruktsmak. Produktet inneholder de samme sunne Omega-3 fettsyrene som i flytende Møllers Tran og som er viktige for barns utvikling. Og sprellende gode!

Om Familiematblogg

Familiematblogg-alle

Plusstid samarbeider med Familiematblogg.

Bloggen drives av Kamilla Krogsveen og Mette Mari S. Østad.

– Vi elsker å lage god mat og har bokhyllene og nattbordet fullt av kokebøker og matblader. Etter vi begge fikk barn har vi vært innstilt på at vi skal fortsette å lage god, sunn og variert mat, men vi erfarte ganske raskt at de små ikke alltid synes det vi liker er like godt som oss.

Og i og med at vi begge jobber fulltid som henholdsvis sykepleier (Mette Mari) og manusforfatter (Kamilla) – erfarer vi, som så mange andre småbarnsforeldre, at tiden ofte ikke strekker til. Men god mat – det har vi fortsatt like lyst på!

Til Plusstid velger vi ut den maten som fungerer best hjemme hos oss. Våre beste hjelpere og strengeste kritikere er barna våre og de er en stor del av familiematblogg.no.

Mette Mari har de to jentene Anna Alba (snart 5) og Hennie (2) sammen med Stein, mens Kamilla har Mattis (snart 5) og tvillinger på vei sammen med Per.

Oppskriften er levert av familiematblogg.no

 

Få våre beste tips og oppskrifter på både hverdagsmat og kosemat rett i innboksen!