Kategori:

Dessert

Tag:
Kategori:

Dessert

Tag:

Isbuffet

Sett fram is og topping i skåler og la barna selv komponere sin egen bursdagsis!

Finnes det noe som er mer stas enn å kunne lage sin egen is? Lag en iskiosk der barna selv kan velge topping. Det kommer til å bli kø, vi lover!

Til en isbuffét må du ha iskjeks, et par typer ulik is; både iskrem og sorbet for de som ikke tåler melk, ulike bær, sauser og strøssel.
Kjøp også inn noen kjeks som egner seg til å legge en iskule mellom og lage hjemmelaget sandwich.
Saftis er også fint for de som ikke tåler melk.

anna lager saftis
Velg favoritt-saften når dere skal lage saftis!

Tilagningstid

15

Porsjioner

Så mange du vil

Nivå

Enkel

  • fløteis
  • sorbet
  • iskjeks
  • jordbær
  • bringebær
  • blåbær
  • kakestrøssel
  • sjokoladesaus
  • kjeks
  • saftis

Slik gjør du

  1. Ta ut isen av fryseren ca 20 minutter før den skal serveres. La den tines i kjøleskapet fram til det er klart for desssert.
  2. Skjær opp ønsket frukt og bær og legg i skåler.
  3. Ha kakepynt i små skåler.
  4. Ta ut hjemmelaget saftis av fryseren.
  5. Gjør istand til en liten iskiosk der du setter fram både ulik is og topping så kan kundene bare komme og velge sin egen variant!
Visste du at det er både melk og gluten i en del kakepynt? Idun har kakepynt som både er fri for melk og gluten.

Pimp opp kaker og muffins med sprø kjeks

Bixit havrekjeks smaker deilig og kan brukes i kaker og desserter.

Les mer