Dessert
Dessert
Isbuffet

Finnes det noe som er mer stas enn å kunne lage sin egen is? Lag en iskiosk der barna selv kan velge topping. Det kommer til å bli kø, vi lover!
Til en isbuffét må du ha iskjeks, et par typer ulik is; både iskrem og sorbet for de som ikke tåler melk, ulike bær, sauser og strøssel.
Kjøp også inn noen kjeks som egner seg til å legge en iskule mellom og lage hjemmelaget sandwich.
Saftis er også fint for de som ikke tåler melk.

Tilagningstid
15
Porsjioner
Så mange du vil
Nivå
Enkel
- fløteis
- sorbet
- iskjeks
- jordbær
- bringebær
- blåbær
- kakestrøssel
- sjokoladesaus
- kjeks
- saftis
Slik gjør du
- Ta ut isen av fryseren ca 20 minutter før den skal serveres. La den tines i kjøleskapet fram til det er klart for desssert.
- Skjær opp ønsket frukt og bær og legg i skåler.
- Ha kakepynt i små skåler.
- Ta ut hjemmelaget saftis av fryseren.
- Gjør istand til en liten iskiosk der du setter fram både ulik is og topping så kan kundene bare komme og velge sin egen variant!

Pimp opp kaker og muffins med sprø kjeks
Bixit havrekjeks smaker deilig og kan brukes i kaker og desserter.
Les mer