Kategori:

Dessert

Kategori:

Dessert

Hjemmelaget påskegodt

Her får du oppskrifter på hjemmelaget og knallgodt påskegodt. Oppskriftene er enkle å få til, så du kan fint lage dem sammen med barna.

Lag ditt eget, hjemmelaget påskedigg. Vi lover at det faller i smak hos liten og stor. Foto: Kokken og Konditoren.

Påskegodt er jo noe man forbinder med sjokolade, marsipan og appelsin. Men det er utrolig mye annet smakfullt og spennende som dere kan lage selv.

En veldig morsom aktivitet familien kan gjøre sammen er å arrangere et aldri så lite påskeverksted. Dette kan fort kan bli en tradisjon.

Pass på at du har litt ekstra godteri på lager, for her går det fort tomt! Foto: Kokken og Konditoren.

Oppskriftene er lett å lage, og dere kan gjerne leke litt med smakene om dere vil. Det er også fult mulig å lage påskesnopet klart før ferien. Da kan dere slappe av og kose dere litt ekstra i påsken.

Under finner du våre 5 favoritter.

Hjemmelagde påskeegg med appelsin- og kokosfudge

Hjemmelagde små påskeegg med kokos og appelsinsmak, pyntet med egnet strøssel. Foto: Kokken og Konditoren

Her er noen skikkelige godbiter som virkelig gir deg følelsen av påske, søte med en rund appelsinsmak og kokosen som lurer seg inn på slutten.

Oppskriften finner du her.

Marsipankuler med sjokolade og nøtter

Marsipan, nøtter og sjokolade må man ha til påske! Lag dine egen marsipankuler med roastede nøtter. Foto: Kokken og Konditoren.

Marsipan, sjokolade og nøtter er noe vi alle forbinder med påsken. Da passer det perfekt å lage sine egne marsipankuler med disse smakene.

Oppskriften finner du her.

Sjokoladeboller med puffet havre, tørket frukt og nøtter

Disse “sjokolade-bollene” kan du spise med god samvittighet, og de passer godt både som et lite energi-kick på tur, eller i påskeegget. Foto: Kokken og Konditoren.

Alle elsker vel sjokolade? Denne varianten er faktisk sunn, og passe ypperlig både i påskeegget eller som en liten godbit på fjellturen.

Oppskriften finner du her.

Påskegodt: Fruktruller

Hjemmelagde og sunne fruktruller er perfekt i påskeegget. Foto: Kokken og Konditoren.

Fruktruller med chiafrød! Sunnere og bedre blir det ikke. Dette må være den perfekte påskesnacks.

Oppskriften finner du her.

Kandisert appelsin med sjokolade

Kandisert appelsinskall dyppet i mørk sjokolade er påskedigg man bokstavelig får vann i munnen av. Foto: Kokken og Konditoren.

Appelsin hører jo påsken til. Hvorfor ikke prøve en ny vri? Kandisert appelsinskall dyppet i mørk sjokolade smaker fortreffelig.

Oppskriften finner du her.

' '