Hjemmelaget is: 3 ulike smaker

Is er noe av det beste som finnes! Spesielt om sommeren. Når du har en god grunnoppskrift på hjemmelaget is kan du lage så mange spennende isvarianter.

Dele

Her er det bare å trikse og mikse seg fram på kjøkkenet. Slipp kreativiteten løs og sving deg rundt.
La gjerne barna få være med på å bestemm
e hva dere skal tilsette i isen – det er gøy for både store og små. Dersom dere ikke klarer å bestemme dere for en tilsetning, kan dere dele isen i f.eks. to eller tre og lage flere varianter når dere først er i gang.  

1. Hjemmelaget is med sjokolade

Sjokoladeis vinkel

Å lage hjemmelaget sjokoladeis er faktisk veldig enkelt om du følger denne oppskriften. Pisk kremen, rør sammen ingrediensene og inn i fryseren. Etter noen timer har du fantastisk god is som de heldige gjestene ikke kommer til å tro du har lagd selv. Så god er den!

Her finner du oppskrift og fremgangsmåte på hjemmelaget sjokoladeis. 

2. Hjemmelaget is med jordbær

Hjemmelaget is jordbær vinkel

Følg denne oppskriften, så blir det lekende lett å lage hjemmelaget jordbæris. Søtt, friskt og godt! Server og imponer familie og venner med den ultimate sommerdesserten. Denne liker alle!

Her finner du oppskrift og fremgangsmåte på hjemmelaget jordbæris. 

3. Hjemmelaget vaniljeis

Hjemmelaget vaniljeis vinkel

Joho, denne er syndig god! Herlig vaniljeis med smakfull kakao- og bringebærgranola. Liker du litt krønsj og ekstra godbiter i isen din blir denne garantert en hit. Å lage is selv er lekende lett og kjempegøy! Det er så mye spennende og godt du kan blande inn!

Her finner du oppskrift og fremgangsmåte på hjemmelaget vaniljeis.

 • Bare Bra Supergranola med kakao og bringebær

  Sprø topping til isen!

  Bare Bra Supergranola både smaker fantastisk godt, inneholder kun naturlige råvarer og er helt uten tilsatt sukker. Granolaen er ristet i ovnen for ekstra god "crunch" og har en deilig, frisk smak av kakao og bringebær.

 • are Bra Supergranola med hasselnøtt & kokos

  Bland litt "crunch" i isen

  Bare Bra Supergranola med hasselnøtt & kokos både smaker nydelig og har rikelig med kostfiber og fullkorn. Vår granola er ovnsbakt for å gi ekstra god "crunch" og smak. I stedet for sukker har vi brukt naturlig gode smaker fra blant annet hasselnøtt, kokos og nype.

 • Ha på litt ekstra krønsj!

  Organic Breakfast topping med blåbær passer ypperlig til å gi frokosten din det lille ekstra. Den har høyt innhold av fiber, jern og magnesium og er en kilde til protein og omega-3. Strø over eller tilsett to skjeer til din havregrøt, smoothie og lignende. Kan også brukes i bakst, eller for eksempel til en salat. Kun hos Rema!

Få våre beste tips og oppskrifter på både hverdagsmat og kosemat rett i innboksen!