Kategori:

Dessert

Flaggermusbrownies til superhelten

Hva med å prøve en morsom og pynte browniesene med flaggermus? Passer perfekt til halloween eller superhelt-barnebursdag.

Flaggermusbrownies
Foto: Toro

Flaggermus er symbol på halloween og også knyttet til en viss kjent superhelt. Her får du et enkelt tips til å pynte brownies med flaggermus. Tegn en flaggermus på bakepapir og klipp ut formen. Dryss så melis over hvert kakestykket, og vips så har du pyntet kaken.  Dette er en kul og veldig enkel måte å pynte kaker på – uansett hvilket motiv du velger.

Allergiinfo!

Brownies er melkefri ved bruk av margarin uten melk.

Tid

45 min - 55 min

Porsjoner

12

Nivå

Enkel

  • 1 pose Toro Brownies Langpanne*
  • 2 egg
  • 1,5 dl vann
  • 150 g smeltet smør eller margarin Melis

Slik gjør du

1. Sett stekeovnen på varmluft 165 °C (ved over- og undervarme 175 °C). Rør sammen 2 egg, 1,5 dl vann og 150 g smeltet smør (eller flytende margarin). Bland sammen med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.

2. Bruk en langpanneform på ca. 30×37 cm. Smør formen og klipp til bakepapir og legg i bunnen av formen. Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek på midterste rille i 25-30 minutter. (Bruker du en større form, eller stekeplaten som følger med stekeovnen må tiden reduseres med ca. 5 minutter.)

3. Avkjøl kaken i formen.

4. Tegn opp en flaggermus på et bakepapir eller annet papir. Jo større du tegner jo større blir hvert kakestykke. (Print gjerne ut et bilde fra internett om du synes det er vanskelig å tegne opp). Klipp ut flaggermusen (du kan brette papiret forsiktige). Det er det rundt du skal bruke.

Del kaken i kakestykker som passer med formen du har laget. Legg så papiret over et kakestykke og dryss over melis ved hjelp av en sil. Ta forsiktig bort papiret, og vips der har du flaggermusen på browniesen. Gjenta så på alle kakestykkene.

Advarsel: Litt skummel og farlig god!

* Ønsker du å lage en mindre brownies velger du TORO Brownies (12 kakestykker) og tilpasser tilberedningen.

*Er formen din større enn 20×30 cm? Bruk aluminiumsfolie til å lage skiller i formen så den blir riktig størrelse, og legg så bakepapir i formen.

Les også: Brownies-oppskrift: Brownies med sjokoladebiter

Les også: Rocky Road-brownies

Oppskrift av: bakingforalle.no.

Enhjørninger kakepynt

Små søte enhjørninger som passer perfekt til å toppe bursdagskaken, cupkakes og desserter.

Les mer