Skribent:
Kategori:

Dessert

Skribent:
Kategori:

Dessert

Brownies med hvit sjokolade og bringebær

Bruk av bær i bakst blir stadig vanligere. Ferske bær hever smaksopplevelsen og gjør kaker friskere. Kombinasjonen bringebær og sjokolade må være en av de beste. Det er nettopp det vi har tilsatt i denne oppskriften.

Brownies med bringebær og hvit sjokolade
Foto: Toro

En lettlaget oppskrift på brownies med bringebær og hvit sjokolade. Den myke konsistensen og søte sjokoladesmaken fra brownies er en perfekt match med friske bringebær. Tilsett biter av hvit sjokolade og du får himmelske munnfuller.

Tid

40 min - 50 min

Porsjoner

12

Nivå

Enkel

  • 1 pose Toro Brownies
  • 1 egg
  • 1 dl vann
  • 100 g smeltet smør (eller 1,5 dl flytende margarin)
  • 75 g hvit sjokolade, grovhakket 1 kurv bringebær + evt. bringebær til pynt

Slik gjør du

1. Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Grovhakk sjokoladen. Rør sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 gram smeltet smør (eller 1,5 dl flytende margarin). Bland med posens innhold og den hvite sjokoladen og rør til en jevn, tykk røre.

2. Ta frem en liten langpanneform (20 x 30 cm). Smør formen og legg bakepapir i bunnen (klipp gjerne til så får du en penere og rettere kant på kaken). Fordel cirka halvparten av røren i formen. Dryss bringebærene jevnt over og hell over resten av kakedeigen og fordel jevnt ved hjelp av en slikkepott.

3. Stek kaken på midterste rille i 25-30 minutter. Bruker du en større form må du redusere steketiden. Avkjøl kaken i formen.

4. Rett før servering skjærer du kaken i stykker. Serverer du kaken når den fortsatt er lun, vil du ha flytende hvit sjokolade i kaken. Pynt med friske bringebær om du vil.

Så enkelt og så utrolig godt!

Les også: Rocky Road Brownies

Les også: Brownies med is

Les også: Valentines mat: Koseretter for å hylle kjærligheten

Oppskrift av: bakingforalle.no.

Enhjørninger kakepynt

Små søte enhjørninger som passer perfekt til å toppe bursdagskaken, cupkakes og desserter.

Les mer