Skribent:
Kategori:

Dessert

Skribent:
Kategori:

Dessert

Brownies-oppskrift: Brownies med cookies

Brownies toppet med sjokolade-cookies er en morsom vri på de kjente og kjære browniesene. De er myke inni med et deilig crunchy lag av cookies på toppen.

Brownies+cookies=sant
Foto: Toro

Mange liker kaker med litt crunch ekstra godt og det får du her, i tillegg til en fantastisk smak av sjokolade med sjokolade cookies på toppen.

Ikke er det vanskelig heller, med denne oppskriften går det lett som en lek og du får en herlig 2-i-1-variant.
Oppskriften får deg garantert til å være enig i at brownies+cookies = sant

'

Tilagningstid

45 - 55

Porsjioner

12

Nivå

Enkel

  • 1 pose Toro Brownies
  • 1 pose Toro Brownie Cookies
  • 2 egg
  • 1 dl vann
  • 100 g + 2 ss smeltet smør eller flytende margarin

Slik gjør du

1. Sett stekeovnen på 165 °C varmluft. Tilbered så de to kakene i hver sin bakebolle.

2. Lag browniesen. Rør sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 g smeltet smør (eller 1 dl flytende margarin). Bland med posens innhold og rør til en jevn røre. Ta frem en liten langpanne (ca. 20 x 30 cm). Klipp til bakepapir 0g legg i bunnen av formen og smør kantene. Fordel røren jevnt i formen ved hjelp av en slikkepott.

3. Lag cookies deigen. Rør sammen 1 egg og 2 ss smeltet, avkjølt smør eller flytende margarin (nøytral olje kan også brukes). Bland med posens innhold. Dryss så deigen over browniesen (som allerede er fordelt i formen).

4. Stek på nederste rille i ca. 30 minutter. Avkjøl kaken i formen (så den får satt seg).

Opplever du at kaken blir mørk på toppen kan du dekke den til med folie. Tar du ut kaken før den er helt ferdig vil browniesbunnen være mer mot flytende. Setter du den i kjøleskapet vil den sette seg bedre.
'

Les også: Brownies med is

Les også: Brownies-oppskrift: Brownies med sjokoladebiter

Oppskrift av: bakingforalle.no.

 

'