Skribent:
Kategori:

Dessert

Skribent:
Kategori:

Dessert

Brownie cookies med peanøtter

Brownie cookies med salte peanøtter passer perfekt til helgekos, ved siden av gullrekka eller en god film.

Browniescookies
Foto: Toro

Disse godbitene er superraske å lage og veldig gode. Komboen salte peanøtter og herlig sjokolade er utvilsomt en klassiker.

Det er så herlig med bakverk som passer inn til mange ulike anledninger. Brownie-cookies med peanøtter er perfekte til helgekos, etter vennemiddag, på hytta eller etter en dag ute i frisk luft.
De er myke inni, sprø utenpå og himmelsk gode. Vi har til gode å oppleve at det blir noen igjen, men dersom det skulle skje oppbevarer du dem best i en lufttett boks.

Allergiinfo!

Disse er melkefrie ved bruk av melkefri margarin.

Tilagningstid

20 - 25

Porsjioner

16

Nivå

Enkel

  • 1 pose Toro Brownie Cookies
  • 1 egg
  • 3 ss smeltet smør eller margarin
  • 60 gram Polly Peanøtter, grovhakket

Slik gjør du

1. Sett stekeovnen på 175 °C (ved varmluft 165 °C). Grovhakk peanøttene. Rør sammen 1 egg og 3 ss smeltet smør eller margarin og bland med posens innhold og de grovhakkede peanøttene. Kna deigen godt sammen. Obs! Deigen skal være fast.

2. Kle en stekeplate med bakepapir. Bruk så to teskjeer til å lage små emner. Ta en liten del av deigen ved bruk av den ene teskjeen. Løsne deigen fra teskjeen og sett den på stekeplaten ved hjelp av den andre teskjeen. Emnene skal ikke trykkes flate og du må ha litt plass mellom hver, da de vil bre seg utover når de stekes. Deigen fordeles til ca. 16 emner (4×4 rader) og stekes så på midterste rille i ca. 10 minutter.

3. Avkjøl kakene litt før du tar dem av stekebrettet. De vil være myke når du tar de ut, men stivner etter hvert.

Kos deg med cookiesene og riktig god helg!

Skal du ha gjester, kan du gjøre klar cookies på stekebrettet, men vente med å steke dem til etter middagen. Da blir de rykende ferske!

Les også: Rocky Road Brownies

Oppskrift av: bakingforalle.no.