Skribent:
Kategori:

Baking

Skribent:
Kategori:

Baking

Muffins uten egg

Er du på utkikk etter en god muffinsoppskrift uten egg? Her har du vår favoritt!

Muffins smaker ekstra godt toppet med friske bær!
Muffins smaker ekstra godt toppet med friske bær! Foto: Familiematblogg
Anna serverer muffins

Med denne oppskriften kan du servere muffins til barnas venner som ikke tåler egg! Foto: Familiematblogg

Har du noen i familien eller venner av barna som ikke tåler egg?
Disse muffinsene er helt uten egg, uten at det har noe å si for smaken.

I denne oppskriften har vi tilsatt kakao, men det kan enkelt justeres etter hva dere liker best.

Friske blåbær, eple og kanel, eller vaniljeessens fungerer også veldig godt.
Pynt muffinsene med en vanlig melisglasur eller en ostekrem hvis du vil gjøre det lille ekstra.

Muffins som er pyntet med bær og rosa hjerter fra Idun

De rosa hjertene fra idun er veldig pop og pynte med, de smaker godt og gjør seg godt sammen med bær for et litt mer naturlig uttrykk og hvis en vil styre unna alt godteriet. Foto: Familiematblogg

Tilagningstid

25 - 30

Porsjioner

12 muffins

Nivå

Enkel

  • 160 gram hvetemel
  • 130 gram sukker
  • 1/2 ts bakepulver
  • 2 dl melk
  • 1/2 dl smeltet smør eller olje
  • 2 ss kakao

Slik gjør du

  1. Bland alt det tørre, hell i det våte og rør godt.
  2. Fordel røren i smurte muffinsformer.
  3. Stek midt i ovnen på 200 grader i 15 min.  Lag glasuren mens muffinsene steker.
  4. Avkjøl muffinsene.
  5. Smør på glasuren og pynt med det du måtte ønske. Server!