Kategori:

Kaker

Kategori:

Kaker

3 enkle sprøyteteknikker for flotte muffins

Å pynte muffins med ulike sprøyteteknikker er superfint når du skal lage mange muffins samtidig. Her viser Konditor-Linn tre kreative og fargerike muffinstoppinger - som er superenkle å lage.

tiril spiser muffins
Tiril er i hvert fall glad i muffins! Når mamma er konditor og pappa kokk, vanker det stadig god mat hjemme.

Nå kan du imponere gjestene med muffins som ser ut som de kommer rett fra bakeriet!

Linn Therese Skiftesvik er konditor, halvparten av duoen Kokken og Konditoren og viser under tre enkle, men flotte sprøyteteknikker.

Utgangspunktet er tre nydelige muffinstoppinger av én og samme base.
Velg mellom sjokolade-, bringebær- eller kremost-smak. Eller alle sammen!

(Vi anbefaler det siste – de smaker fantastisk alle sammen!)

MUFFINSTOPPING-OPPSKRIFTEN FÅR DU HER.

Ostekrem med klassisk sprøyteteknikk

Linn-og-sproeyteteknikk
Linn i full sving med å vise den første sprøyteteknikken. Tiril er ivrig hjelper.
Tips: La tuten sitte igjen litt etter at du har sluttet å trykke. Så “drar” du ikke kremen utover.
  1. Lag ostekrem-glasuren
  2. Hell glasuren oppi en sprøytepose med en slett tyll
  3. Klem nederst på posen, med nedre delen av hånden mens du holder tyllen helt i ro
  4. Gjør dette til du får ønsket mengde med glasur på toppen av muffinsen
  5. Lag en lett sirkel rundt tuppen på glasuren med tyllen, og dra sprøyteposen opp

Bringebærtopping med snurreform

  1. Lag bringebær-glasuren
  2. Hell glasuren oppi en sprøytepose med en tyll med stjernetupp
  3. Klem nederst på posen, med nedre delen av hånden mens du lager en spiral med sprøyteposen, mens du jobber deg oppover
  4. Slutt å klemme og dra sprøyteposen opp

Sjokoladetopping med små spisser

  1. Lag sjokolade-glasuren
  2. Hell glasuren oppi en sprøytepose med en tyll med små spisser
  3. Klem nederst på posen, med nedre delen av hånden mens du lager tre små prikker på toppen av muffinsen
  4. Slutt å klemme etter hver prikk du lager, og dra sprøyteposen opp

Les også: BURSDAGSLEKER FOR SMÅ BARN

Les også: ENKEL VELKOMSTDRINK TIL BARN

Pynt

For prikken over ién kan du drysse pynt over glasuren. Ulike former for strø er et godt alternativ og det finnes mange ulike typer og varianter.
Det viktigste er at de er fulle av farger og fantasi –  la barna være med å bestemme!

Her har Linn stanset ut pynt av fondant. Nederst til høyre er frysetørret bringebær, øverst til høyre Regnbue-fudge fra Idun.