Skribent:
Kategori:

Kaker

Skribent:
Kategori:

Kaker

Pavlova til jul – 3 varianter

Imponer familie og venner i julen med flott og fristende julepavlova! Pavlova er nemlig ikke bare forbeholdt 17. mai. Vi har laget tre forslag på hvordan du kan gjøre pavlova til en dessert som roper jul og glede.

Pavlova juletre
Det er lett å komme i julestemning med disse pavlovaene! Foto: Karoline Marberg

Pavlova er som oftest sett på som en sommerlig ting, men med riktig fasong og tilbehør hjelper den like godt på julestemningen som de tradisjonelle julekakene.

Pavlovakrans med julesnacks

pavlovakrans

Denne blir garantert en slager hos både store og små! Foto: Karoline Marberg

En moderne pavlova-variant toppet med deilig snacks! Denne kommer i alle fall til å begeistre de yngste kakespiserne. Salt, søtt og sprøtt er en uslåelig kombinasjon som egner seg svært godt også på en pavlova. Denne må du bare prøve!

Pavlova-hjerte med appelsin og jordbær

Pavlova hjerte

Denne pavlovaen ser kjempefin ut på bordet. Foto: Karoline Marberg

Frisk og god dessert som passer perfekt inn i julekosen. Server pavlova på fruktseng, slik som på bildet, eller legg frukten på toppen. Søtt og syrlig er en herlig kombinasjon som mange liker, så denne burde pryde dessertbordet i minst et av de mange juleselskapene! Klikk her for å få oppskriften steg for steg!

Pavlova-juletre med jordbær og granateple

Pavlova juletre

Denne er både søt å se på og spise! Foto: Karoline Marberg

Pavlova formet som juletre er kjempelett å lage! En morsom og lekker kake du med sikkerhet kan servere mellom riskremen og alle de tørre julekakene. Få med ungene på pyntingen – kanskje de har noen spennende ideer til hva som kan være juletrepynt? Finn oppskriften her!

Glutenfri klassiker

TORO Sjokoladekake Langpanne er den ultimate bursdagskaken. Kaken er saftig, myk - og enkel.

Les mer