Skribent:
Kategori:

Kaker

Skribent:
Kategori:

Kaker

Mini-sjokoladepavlova med Nugattikrem

Hva med å prøve en ny vri på pavlova? Her får du en oppskrift på små pavlovareder med masse gode smaker. De er superenkle å lage!

pavlovakake

Mini-sjokoladepavlova med Nugattikrem

Server nydelig sjokoladepavlova i små porsjonsstykker. De passer perfekt i hånden!

Les også: PRINSESSEKRONE TIL BURSDAGSBARNET

Les også: MORMORS SJOKOLADEKAKE

Pavlova med Nugatti

Tilagningstid

45

Porsjioner

12

Nivå

Enkel

  • 1 pose Toro Marengs Pavlova
  • 2-3 ss kakaopulver
  • 1,5 dl vann

Fyll:

  • 150 g Nugatti Air
  • 100 g kremost
  • 20 g melis

Topping:

  • Ballerina kulekjeks
  • Revet sjokolade
  • Melis

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 150°C.
  2. Ha posens innhold og kakaopulver i en bolle, og bland det sammen. Hell i vannet og pisk kraftig i ca. 10 minutter, til du har en stiv margens.
  3. Fordel 12 små klatter på to stekebrett kledd med bakepapir. Form marengsen til sirkler med en skje. Lag en svak grop i midten, slik at du har litt plass til fyllet.
  4. Stek marengsen i ca. 40 minutter. Avkjøl.

Fyll: Miks sammen nugatti, kremost og melis til en jevn krem. Fordel i midten av de avkjølte marengsene. Pynt med kjekskuler og et lite dryss melis.