Skribent:
Kategori:

Kaker

Skribent:
Kategori:

Kaker

Kokosmakroner

Trenger du en lett oppskrift til jul? Kokosmakroner er en sikker vinner, både på tid og smak. Oppbevarer du de i en lufttett boks varer det julen gjennom - om du ikke spiser dem opp først!

Dyppet i sjokolade, er kokosmakroner perfekt til kaffen. Foto: Baking for alle

Tilagningstid

30 - 50

Porsjoner

ca 30 stk

Nivå

Enkel

Du trenger:

  • 1 pose TORO Marengs Pavlova
  • 500 g kokosmasse
  • 200 g smeltet sjokolade

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 180 grader og tilbered marengsmiksen som anvist på pakken.
  2. Vend inn i kokosmassen.
  3. Legg opp i små topper (ca. 3 diameter) med skje eller sprøytepose på et stekebrett kledd med bakepapir.
  4. Steke makronene i 10-15 minutter, til de får en gylden overflate.
  5. Avkjøl makronene på rist mens du smelter sjokoladen i et vannbad.
  6. Dypp bunnen av kokosmakronene i smeltet sjokolade og la de stivne på et bakepapir.