Kategori:

Kaker

Kategori:

Kaker

Halloween-verksted

Hvorfor ikke invitere naboer og venner til et skikkelig Halloween-verksted? Her får du noen skumle og morsomme tips til hva dere enkelt kan lage sammen med barna!


Mette Mari og Anna fra Familiematblogg viser frem sjokolademuffins, marsipanmonstre, marsipanhekser og marsipanmonstre.
Det nærmer seg Halloween og da er det gøy å lage noe litt annerledes til Halloween-festen! Her viser Familiematblogg deg hvordan dere enkelt kan lage både monstre, hekser og spøkelser til den store dagen. Foto: Espen Solli

Det blir ikke en skikkelig Halloween-fest uten et spøkelse, en heks, et monster og muligens en liten mus eller to som har gjemt seg nede i gresskaret.

Her kan du se både bilder og video av hvordan dere enkelt kan skape den rette stemningen ved hjelp av spøkelser og småkryp på årets skumleste dag!

Spøkelsesmuffins og marsipanfigurer til Halloween-fest.

Brownies, marengs, marsipan og konditorfarge er alt som trengs for å invitere til et skikkelig halloween-verksted! Foto: Espen Solli

Spøkelseskaker

Skumle spøkelser er selvskrevne gjester på en Halloween-fest! Disse spøkelsesmuffinsene lager du enkelt med sjokolademuffins og marengs. Og smeltet sjokolade.

Oppskrift og video finner du her.

I artikkelen under kan du lære hvordan du lager noen skumle, men skikkelig gode spøkelseskaker! Foto: Espen Solli

Marsipanmus

Små (og store!) mus hører med når det er Halloween. Her viser vi deg hvordan du enkelt kan lage marsipanmus som har gjemt seg i et gresskar. Det er ikke vanskelig. Alt du trenger er marsipan og konditorfarge.

Oppskrift og video finner du her.

Bli med på Halloween-verksted og lær hvordan du enkelt kan lage små marsipanmus som har gjemt seg i et gresskar! Foto: Espen Solli

Marsipanheks

Det blir ikke ordentlig Halloween-stemning uten en skikkelig heks! Her skal vi vise deg hvordan du lager en skikkelig marsipanheks med både sopelime og heksehatt.

Oppskrift og video finner du her.

Ved hjelp av marsipan, konditorfarge, saltstenger og smash lager du fort disse morsomme heksehattene til Halloween. Foto: Espen Solli

Marsipanmonstre

Ved hjelp av en hvitløkspresse, marsipan og konditorfarge og øyne fra hobbybutikken kan du enkelt lage hårete og skumle marsipanmonstre som er perfekt til Halloween-festen!

Oppskrift og video finner du her.

Lær å lage hvordan du lager noen hårete og skumle marsipanmonstre som er perfekte til Halloween! Foto: Espen Solli

Glutenfri klassiker

TORO Sjokoladekake Langpanne er den ultimate bursdagskaken. Kaken er saftig, myk - og enkel.

Les mer