Kaker
Kaker
Bakt ostekake
Dette er virkelig en himmelsk deilig kake.

Denne ostekaken er superluftig, søt, frisk og rett og slett helt fantastisk god. Den smaker like godt rett fra ovnen eller som kald rett fra kjøleskapet.
Den er en god forandring fra den ustekte varianten.

Blander du sammen disse ingrediensene får du en knallgod bakt ostekake. Foto: Kokken og Konditoren.
Bunn
Tilagningstid
10 - 15
Porsjioner
Nok til 1 stk langpanne
Nivå
Enkel
Du trenger
- 500 gr havrekjeks
- 180 gr smør
Slik gjør du
- Smelt smøret og kjør kjeks og smør i en foodproccesor.
- Fordel massen utover i en langpanne kledd med bakepapir.
Ostefyll
Tilagningstid
45 - 60
Porsjioner
Nok til 1 stk langpanne
Nivå
Enkel
Du trenger
- 750 gr naturell kremost
- 6 dl seterrømme
- 200 gr sukker
- 8 stk eggeplommer
- 100 gr hvetemel
- 1 stk vaniljestang
- 2 stk sitron
- 8 stk eggehviter
- 100 gr sukker
- bringebær
- sjokolade
Slik gjør du
- Stivpisk eggehviter og 100 gr sukker.
- Samtidig ha resten av ingrediensene oppi foodproccesor og kjør til en jevn masse.
- Vend ostemassen inn i eggehvitene og fordel røren utover kjeksbunnen.
- Dryss bær og sjokolade på og stek kaken på 165 grader varmluft i ca 30-40 minutter.
Håper det smaker.

Bakt ostekake blir nok en av sommerens store favoritter!