Kategori:

Interiør

Tag:
Kategori:

Interiør

Tag:

Innredning: 5 fine skrivebord til barn  

Et barnerom endrer seg etter hvert som barnet vokser, og ved skolestart er det tid for å finne et passende skrivebord. Bli inspirert av disse fem flotte arbeidsplassene for barn. De er godt egnet til både lekser og hyggelige tegnestunder.

skrivebord for barn
Foto: Handmade Charlotte

Vi kan bruke innredning og interiør til å uttrykke oss selv. Tilpass skrivebordet til barnerommet eller etter eget ønske. Ingenting er feil, og du kan blande ulike stiler akkurat som du vil. Hvorfor ikke mikse fransk antikk med nordisk stil?

Jo enklere, jo bedre

De enkle og delikate linjene i dette skrivebordet skiller seg ut. Sammen med den tidløse stolen fra Eames gir dette skrivebordet barnerommet en helt egen karakter. Se mer her.

 

Bland gammelt og nytt

Skap et rom med personlighet! Se etter noen morsomme stoler på loppemarked eller Fretex. Kanskje har også bestemor noe hun vil kvitte seg med. Gjenbruk blir bare mer og mer populært, og vi skjønner hvorfor. Se så kult! Se flere bilder på denne bloggen the socialite family.

 

Naturlig vri

Bytt ut plastpulten med et ordentlige skrivebord av tre. Det skaper en lun atmosfære i rommet og gjør det hele litt hyggeligere. Her kan dere også bygge inn et lite oppbevaringsskap til bøker og fine tegninger. For mer inspirasjon, klikk her.

En fargepalett

Skrivebordet trenger absolutt ikke å være midtpunktet i rommet. Velg et mer minimalistisk preg og la pulten bli en nøytral del av et ellers fargerikt rom. Her er hvert element nøye plassert. Se flere bilder her.

Likte du det gammeldagse skrivebordet øverst i artikkelen? Se flere bilder her.

Om Handmade Charlotte

Plusstid samarbeider med nettsiden Handmade Charlotte.

Rachel Faucett og ektemannen Jonathan står bak siden. De har fem barn og deler daglig DIY-prosjekter, oppskrifter og inspirerende interiør- og design-ideer for å hjelpe familier å skape uforglemmelige øyeblikk.

Familien bor nær byen Atlanta i Georgia, USA.

Tips til skrivebord for barn:

  • Spør bestemor etter stoler hun vil kvitte seg med til skrivebordet, eller bruk loppemarked eller Fretex.
  • Skap personlighet i rommet, men bruk skrivebord med enkle og rene linjer.
  • Bruk også skrivebord som et sted til oppbevaring til bøker og fine tegninger.
  • Bytt ut plastskrivebordet med et laget av tre, dette skaper en lunere atmosfære.

Grønnere hverdag

Klar er et effektivt og grønt alternativ. Akkurat slikt som gode miljøvalg bør være.

Les mer