Kategori:

Interiør

Kategori:

Interiør

Gjør-det-selv: 7 smarte bokhyller til barn

Har dere mange barnebøker, men vet ikke helt hvor eller hvordan dere skal plassere dem? Her er syv kreative måter å oppbevare de fargerike bøkene på.

Smal bokhylle

Bloggeren Carine Kaurin har samlet alle barnebøkene i disse små hyllene som er festet i veggen. En enkel, men elegant måte å gjøre bøkene til rommets blikkfang.

 

Et magisk boktre

Denne bokhyllen passer på ethvert barnerom og har flere lagringsmuligheter. Plasser bøkene med ryggen til eller stable de oppå hverandre. Denne bokhyllen kan kjøpes på Design Artist.

 

Kreativ krydderhylle fra IKEA

Innebygde bokhyller trenger absolutt ikke å være dyre eller spesiallaget. Disse smarte hyllene er laget av IKEA Bekväm krydderhylle, og er hengt opp slik at barna rekker opp. Disse hyllene er også fine til oppbevaring av leker. Se flere bilder her.

 

Oppbevaringsboks

En kommode med korte ben kan også gjøres om til en fin oppbevaringsboks for bøker. Denne versjonen har perfekt høyde, slik at barna enkelt kan finne sin favorittbok. Se mer her.

 

Lave trehyller

Bloggeren Jordan Ferney kan mye om optimal oppbevaring, og kjøpte disse bokhyllene fra BOOK/SHOP sine barn, som også delte soverom. Her er det let å finne frem! For flere bilder, trykk her.

 

Hjemmelaget aviskiosk

Med denne metoden kan du spare mye plass. Ved å gjøre hele veggen om til en bokhylle får rommet både en fargefull vegg og et naturlig blikkfang. Dette gjør det enklere å utnytte hele rommet. Se mer på Inredningsbloggen.

 

Bokhylle og lekeplass

En bokhylle trenger ikke bare å være for bøker. Disse to hyllene fra IKEA Expedit fungerer også som en kul motorvei, ved hjelp av J’habite ici sticker fra Les Enfants du Design. Så dekorativt!

Om Handmade Charlotte

Plusstid samarbeider med nettsiden Handmade Charlotte.

Rachel Faucett og ektemannen Jonathan står bak siden. De har fem barn og deler daglig DIY-prosjekter, oppskrifter og inspirerende interiør- og design-ideer for å hjelpe familier å skape uforglemmelige øyeblikk.

Familien bor nær byen Atlanta i Georgia, USA.

Tips til bokhyller:

  • Kjøp eller snekre bokhyller selv.
  • Gjør det mulig for barnet å rekke opp til bokhyllene selv.
  • Bokhyller er en fin måte å utnytte plassen på soverommet, samt lager et fint og naturlig blikkfang.