Kategori:

Hudpleie

Kategori:

Hudpleie

Ekspert: Line Marie Krogsgård

Line Marie Krogsgård hjelper deg med rådgiving og veiledning innenfor både helse og velvære.

Line-Marie-Krogsgård
Line Marie Krogsgård. Foto: Privat

– Jeg er en utadvendt 31 år gammel gårdsjente fra Telemark. Fra melking av kyr og strigling av hester dro jeg til hovedstaden som 18-åring, og ble utdannet hud- og kroppsterapeaut. Noen år etter kunne jeg også tilføye meg tittelen bachelorgrad i ernæring.

Personlig brenner jeg for en god balanse mellom helse, ernæring, fysisk aktivitet og velvære som er spesielt aktuelt nå i voksen alder og med en hektisk hverdag.

Høsten 2016 fikk jeg mitt første barn, og dermed ble daglige rutiner og prioriteringer drastisk endret. Det har blitt lite tid til gode hudpleierutiner og hjemmelagde middager den siste perioden, men jeg har heldigvis en hund som drar meg ut. Samtidig blir man automatisk bevisst på kostholdet i forhold til amming, og hvilke næringsstoffer man gir barnet sitt.

Det å få barn medfører som kjent mange endringer i kroppen. Det nye tilskuddet i familien er en stor gave til tross for tap av hårstrå og ufrivillig anlagt pannelugg.

Orklas produktportefølje er stor, og de siste fire årene har jeg jobbet med rådgiving og veiledning innenfor både helse og velvære – noe som har vært svært lærerikt og motiverende da jeg har fått jobbe med mitt interessefelt.

På fritiden gjør jeg alt for å snike til meg en treningsøkt. Vi som familie er glad i å reise, gjerne på fjellturer både med og uten ski. Det å kjenne at man bruker kroppen er helt topp!

Visste du at enkelte matvarer kan gi deg en bedre hudtilstand og opprette en god hudbalanse?
Vi lever i en verden der vi konstant er utsatt for forurensing, stress og stråling- kjent som frie radikaler. For å forbygge den nedbrytende effekten dette har på hud og kropp, er det viktig å beskytte huden vår. Gode hudpleie produkter og gjerne med antioksidanter, samt via kostholdet vil gi deg en god beskyttelse.

Jeg vil gjerne her og nå gi deg noen enkle hudpleietips:

  • God rutine på stell av huden 2 ganger daglig,
  • Peele huden 2-3 ganger i uken
  • Gi rikelig med fuktighet
  • Påfør solbeskyttelse hver eneste dag

Kontakt meg gjerne på line.marie.krogsgard@orkla.no 

Jeg ser frem til å høre fra deg!