Kategori:

Fødsel

Kategori:

Fødsel

Fødselshistorier

Det er ingen fasit på hvordan en fødsel skal være, og mange kan føle seg nervøse før den store dagen. Her kan du lese tre ulike fødselshistorier som viser de vanskelige, men også de fantastiske sidene ved en fødsel.

En fødsel er noe av det mest naturlige i verden, men også noe av det mest magiske. I dag finnes det utallige muligheter for å skreddersy fødselen etter eget ønske, og flinke jordmødre og andre hjelpere vil bidra til å gjøre fødselen best mulig for både mor, far og barnet i magen.

Fødselshistorie: – Setefødselen gikk kjempefint

Silje og Martin på fødestua. Hun måtte velge mellom setefødsel eller keisersnitt. Foto: Eva Rose Furmyr

Silje opplevde det mange gravide er redde for – setefødsel. Hennes fødselshistorie kan være til inspirasjon for andre som står ovenfor valget om keisersnitt eller naturlig fødsel.

Her kan du lese hele fødselshistorien.

En annerledes fødselshistorie

Alexandra med sin nyfødte datter. Foto: Eva Rose Furmyr

Alexandra skal snart bli firebarnsmor, og gleder seg allerede. – Mannen min tok i mot tredjemann, mens jeg klippet navlestrengen. Det var en stor opplevelse for oss begge. Alexandra er også utrolig glad for at hun har med seg doulaen siden hun har valgt å føde uten smertestillende av noen slag.

Her kan du lese hele fødselshistorien. 

Fødselshistorie: – Fødselen var som å spille en fotballkamp

Foto: Eva Rose Furmyr

Natalia og Espen skjønner at deres fødselshistorie er normal i forhold til mange andres, men opplevde likevel mye spenning og lang ventetid.

Her kan du lese hele fødselshistorien.

Jenny Skavlan x Pierre Robert

Stretchy ull og wraptopper er perfekt under graviditeten. Passer både til voksende mage og amming.

Les mer