Skribent:
Kategori:

Uteaktiviteter

Skribent:
Kategori:

Uteaktiviteter

Inspirerende lekehus

Det er noe magisk med et lekehus. Det er et sted man kan etterligne mor og fars rutiner, et gjemmested for tenåringer eller et hemmelig skjulested for en pirat. Bli inspirert av disse 8 lekehusene.

lekehus toppbilde
Foto: Handmade Charlotte

Et lekehus er det perfektet stedet for å leke og etterligne mor og fars rutiner i hjemmet: organisere leker, tørke støv, vaske og vanne terrasseblomster. Et lekehus kan lære barnet å bli mer ansvarlig.

Lekehus

Det skal være lov å rote i et lekehus. Foreldre pleier vanligvis å be barna om å holde rommet sitt ryddig, men et lekehus kan være deres fristed. Et sted de kan leke med både steiner, sand og andre gjenstander fra hagen.

Lekehus

La barnet spørre deg når de føler at de trenger hjelp til å rydde i det lille huset sitt. Gjør opprydningen i lekestuen til noe hyggelig, et morsomt øyeblikk dere deler sammen.

Lekehus

Et lekehus kan tilpasses på mange måter: jentete og romantisk, pirat og eventyraktig, fargerikt eller skjult i hagelandskapet.

Lekehus

En lekehytte vokser sammen med barnet ditt, og etter hvert kan det enkelt oppgraderes til et ungdommelig tilfluktssted fra de voksnes verden.

Lekehus

Vi mener at et lekehus er verdt investeringen, enten dere kjøper et ferdigmontert lekehus eller velger å bygge selv. Et lekehus byr på utallige timer med lek, moro og eventyr, langt borte fra teknologi, nettbrett og spill.

.Lekehus

Bilder (fra toppen): Inside Out (bilde 1), A Subtle Revelry (bilde 3), The Handmade Home (bilde 3), Vintage Revivals (bilde 4), Tiny White Daisiesand og The Pallet Project (bilde 5), Lilliput Play Homes (bilde 6) og Strawberry Life (bilde 7).

Om Handmade Charlotte

Plusstid samarbeider med nettsiden Handmade Charlotte.

Rachel Faucett og ektemannen Jonathan står bak siden. De har fem barn og deler daglig DIY-prosjekter, oppskrifter og inspirerende interiør- og design-ideer for å hjelpe familier å skape uforglemmelige øyeblikk.

Familien bor nær byen Atlanta i Georgia, USA.

Hvorfor er det kjekt med lekehus?

  • Barna får lov å ha det mindre ryddig der ute, i forhold til inne i huset på det ekte rommet deres.
  • De kan lære seg hvordan det er å holde orden på et hjem, og kan øve seg på å ha ansvar.
  • Det er et gøy sted å være, samt viser barnets personlighet. De kan bestemme tema, farge og stil helt selv!