Kategori:

Inneaktiviteter

Tag:
DIY
Kategori:

Inneaktiviteter

Tag:
DIY

Kreative ideer: Slik bretter dere fine papirfigurer

De fleste av oss har papir liggende. På en regnværsdag kan det være fint å sitte sammen og brette papir til flotte figurer. Her er mange ulike forslag og lenker som viser hvordan dere lager dem.

Ordet origami kommer fra japansk og er kunsten å brette papir om til små figurer. Ved hjelp av geometriske regler kan dere brette nesten hva som helst. Ta en titt på disse fine figurene for inspirasjon.

Papirstjerner

Lag en hel galakse av papirstjerner, som de på bildet over. Heng dem opp i taket på barnerommet, eller bruk dem som borddekorasjon til neste fest. Oppskriften finner du på bloggen til Bloomize.

Bokmerke

Dette søte papirhjertet kan brukes som bokmerke, eller kanskje det blir en hemmelig lapp til noen som barnet ditt har lyst til å glede? Se steg for steg her.

Papirfigurer

 Diamanter

Se så kule disse 3D diamantene er! Besøk Mini-eco for riktig fremgangsmåte.

Papirfigurer

Geometri

Utforsk mattefaget ved hjelp av disse morsomme origami-figurene. Lag deres egne terninger til helgens brettspill! Last ned de ulike malene her.

.Papirfigurer

 Gavesløyfer

Disse fine sløyfene er enkle å lage. Finn frem gamle aviser eller fargerike magasinsider og brett i vei. Sløyfene passer perfekt som dekor på gaver! Se How About Orange for flere detaljer.

Papirfigurer

 Se min kjole!

Barna vil mest sannsynlig elske disse små papirkjolene. Bruk dem som pynt eller lag tilhørende papirfigurer som barna kan leke med. Oppskriften finner du hos Craft & Creativity.

Papirfigurer

Tips og tommelfingerregler for fine papirfigurer:

  • Papirfigurer kan brukes som dekorasjoner, leker eller til praktiske behov som bokmerke, eller papirlapper.
  • Bruk figurer til morsomme mattespill og andre spill. Spill og lær!
  • Brett ved bruk av gamle magasiner eller gamle aviser.
  • Husk å ta vare på gamle aviser eller magasiner istedenfor å kaste framover!

Om Handmade Charlotte

Plusstid samarbeider med nettsiden Handmade Charlotte.

Rachel Faucett og ektemannen Jonathan står bak siden. De har fem barn og deler daglig DIY-prosjekter, oppskrifter og inspirerende interiør- og design-ideer for å hjelpe familier å skape uforglemmelige øyeblikk.

Familien bor nær byen Atlanta i Georgia, USA.