Kategori:

Inneaktiviteter

Tag:
DIY
Kategori:

Inneaktiviteter

Tag:
DIY

Mumier til halloween

Barn liker overraskelser, spesielt hvis de inneholder godteri. Disse skumle mumiene er enkle å lage og passer like godt til karneval som til halloween. Fyll de med barnas favorittgodteri og bruk det som bordpynt.

Disse mumiene kan fylles med mange morsomme overraskelser, og det trenger ikke bare å være godteri. Her får du både plass til noen små lekefigurer og et mini puslespill. Her er det mange muligheter!

Dette trenger du:

  • En pappkopp
  • Decoupagelakk
  • Saks
  • Godteri
  • Bandasje / Gasbind
  • Runde plastøyne

Slik gjør du det:

Steg 1

Bruk en tung saks og klipp fire jevne folder i papirkoppen, ca. 5 cm inn mot bunnen. Klipp gjerne også litt på toppen av koppen slik at du enklere kan brette den sammen. Fyll koppen med godteri, og brett så foldene sammen, slik at godteriet ikke faller ut. Du kan også feste foldene med en liten teipbit, hvis det er nødvendig.

Steg 2

Når du har forsikret deg om at godteriet ikke faller ut, kan du surre bandasje eller gasbind først vertikalt, så horisontalt rundt pappkoppen. For hvert tredje lag kan du smøre på litt decoupagelakk for å sikre at bandasjen sitter fast. Når du har brukt ca. 1 meter med bandasjebånd er mumien klar og mangler bare øyne, og disse fester du enkelt med decoupagelakk.

God fornøyelse!

Har du lyst på flere kreative ideer? Følg oss på Facebook.

Om Handmade Charlotte

Plusstid samarbeider med nettsiden Handmade Charlotte.

Rachel Faucett og ektemannen Jonathan står bak siden. De har fem barn og deler daglig DIY-prosjekter, oppskrifter og inspirerende interiør- og design-ideer for å hjelpe familier å skape uforglemmelige øyeblikk.

Familien bor nær byen Atlanta i Georgia, USA.