Skribent:
Kategori:

Inneaktiviteter

Tags:
DIY
Skribent:
Kategori:

Inneaktiviteter

Tags:
DIY

Kreative ideer: Inspirert av løvetann

Hvem har egentlig bestemt at løvetann er ugress? Barn elsker denne blomsten og den kan brukes til så mangt. Lag en fin blomsterkrans, gni den mot nesen, eller se hvor langt frøene blåser. La deg bli inspirert av den gule blomsten!

Lag din egen løvetann!

Dette er et perfekt alternativet for deg som er allergisk mot pollen. Lag en hel bunt og sett disse morsomme blomstene på middagsbordet!

Domestifluff viser deg hvordan.

 

Blomsterkrans

Følg denne enkle oppskriften fra Oscar Ate My Muffin, og lag din egen blomsterkrans. Flett gjerne inn andre fargerike blomster underveis!

Kransen kan også bli til et lekkert hundekjede. Det er ikke sikkert hunden din syntes at dette er en like god idé, men tanken er god.

 

Gavedekor

Med denne hjemmelagde blomsten kan du dekorere både lekre sommergaver eller andre gjenstander som trenger en oppfriskning.

Se oppskrift på The Chic Site.

 

Løvetannpute

Gjør sofaen dine om til et hyggelig blomsterbed. Bruk fantasien og sett en morsom vri på interiøret! Oppskriften finner du på denne bloggen.

 

Kunstneriske fingeravtrykk

Bruk den gule blomsten som inspirasjon og lag ditt eget maleri ved hjelp av fingeravtrykk. Heng kunstverket opp i hytta eller utehuset for ekstra sommerstemming. Se hvordan du kan gjøre dette her.

 

Om Handmade Charlotte

Plusstid samarbeider med nettsiden Handmade Charlotte.

Rachel Faucett og ektemannen Jonathan står bak siden. De har fem barn og deler daglig DIY-prosjekter, oppskrifter og inspirerende interiør- og design-ideer for å hjelpe familier å skape uforglemmelige øyeblikk.

Familien bor nær byen Atlanta i Georgia, USA.

 

Tommelfingerregler for hjemmelaget løvetann:

  • Fordelen er at de er allergi-vennlige, og passer derfor perfekt til polen-allergikere!
  • Passer fint som krans på hodet, rundt halsen eller middagsbordet.
  • Det kan også fint brukes som interiør i hjemmet, på puter og som bilder…eller som pynt på gaver.