Skribent:
Kategori:

Inneaktiviteter

Skribent:
Kategori:

Inneaktiviteter

Barnefilmer vi gleder oss til - sommeren og høsten 2019!

Lurer du på hvilke barnefilmer dere skal se i sommer og høst! Sjekk denne listen!

Foto: Skjermdump

Nytt år – nye filmer på kino! Det kommer mange spennende barnefilmer på lerretet i år, og vi har, i samarbeid med barna selv, laget en liste på noen av dem.

Kule Kryp 2

Kule Kryp 2 – Norgespremiere 08.03.2019 – Tillatt for alle – Spilletid: 1 t. 32 min. –   Nasjonalitet: Frankrike – Eventyr/Familiefilm

kule-kryp-2-barnefilmer

Foto: SF Studios/Star Media.

Kule Kryp er endelig tilbake med en oppfølger! I denne filmen blir vår venn marihønen fanget i en eske ved et uhell, og sendt til en øde øy langt, langt borte. Marihønen trenger hjelp, og småkrypene samles sammen for å utføre en sensasjonell redningsaksjon!

Foto: SF Studios/Star Media.

Foto: Privat


Christian (6) om traileren:
– Denne liker jeg! Jeg har sett den første filmen, og jeg husker at jeg har sett de røde maurene før. Det hadde vært gøy å se hvordan de skal greie å redde marihønen! Jeg vil gjerne se hele denne filmen, og ikke bare reklamen.

Geparden Maleika

Geparden Maleika – Norgespremiere: 15.03.2019 – Tillatt for alle – Spilletid: 1 t. 25 min. Nasjonalitet: Tyskland – Familiefilm/Barnefilm

Geparden Maleika - Barnefilmer

Foto: Manymore AS.

I denne spennende og virkelighetsnære filmen får vi følge geparden Maleikas familie. Hun har født de seks energiske gepardungene: Malte, Martha, Mirelèe, Mia, Marlo og Majet, og vi får være med på deres reise  gjennom hverdagen. Vi får et innblikk i utviklingen deres – de hyggelige stundene, lek og moro, men også utfordringene de støter på i den farlige villmarken. Naturen er nådeløs, og hver dag kan være den siste. Det er imidlertid ingenting som er sterkere enn en mors ubetingede kjærlighet.

Geparden Maleika - Barnefilmer

Foto: Manymore AS.

Foto: Privat.

Marie (9) om traileren:

– Denne var litt annerledes, men Maleika sine unger er skikkelig søte! Det er kanskje spennende å se hvordan de lever på ekte i villmarken.

Dumbo

Dumbo – Norgespremiere: 29.03.2019 – Spilletid: 1. t. 46 min. – Nasjonalitet: USA – Familiefilm

Foto: ©Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Nostalgisk nyinnspilling for hele familien. Ansvaret for den nyfødte elefanten Dumbo faller på den tidligere sirkusstjernen Holt og hans to barn, Milly og Joe. Dumbo har så store ører at han blir gjort til latter av de andre, men når de ser at Dumbo kan fly med ørene sine blir han mer populær, og sirkuset tiltrekker seg oppmerksomheten til forretningsmannen V.A. Vandevere.

Foto: ©Disney Enterprises, Inc.

Forretningsmannen V.A. gir lille Dumbo en plass på den nye og spektakulære fornøyelsesparken Dreamland. Her flyr Dumbo høyt under taket sammen med den fantastiske akrobaten, Colette, frem til de skjulte, mørke hemmelighetene til Dreamland oppdages av sirkusstjernen Holt.

Marie (9) om traileren:

– Åh, dette er jo Dumbo! Jeg vet hvem Dumbo er, og jeg har veldig lyst til å se den. Dumbo er så søt med de store ørene sine.
Mamma har også lyst til å se denne, for hun så Dumbo da hun var liten.

 

Barnas favoritt

Pynte pepperkaker til jul? Gjør det enkelt med ferdigbakte pepperkaker fra Sætre.

Les mer

Et spennende eventyr

Norgespremiere: 12.04.2019 – Tillatt for alle – Spilletid: 1 t. 33 min. – Nasjonalitet: USA – Animasjon/Familiefilm

drømmeparken-barnefilmer

Foto: Distribusjon United International Pictures.

drømmeparken-barnefilmer

Foto: United International Pictures

Den lille, kreative jenta June har skapt en fantastisk fantasiverden kalt Drømmeparken sammen med moren sin. Det er når moren blir syk at June oppdager at Drømmeparken eksisterer i virkeligheten, og at den er magisk – men den holder på å bli ødelagt.
Det er kun June som er i stand til å redde den.

Marie (9) om traileren:  

– Jeg likte kråken veldig godt! Den var skikkelig morsom i denne filmen. Det var også mange søte dyr her.
Jeg har lyst til å dra på kino og se hele filmen – den ser gøy ut!

 

Kjæledyrene hemmelige liv 2

Kjæledyrenes hemmelige liv 2 – Norgespremiere: 21.06.2019 – Tillatt for alle – Spilletid: 1 t. 30 min. – Nasjonalitet: USA – Animasjon/Familiefilm

kjæledyreneshemmeligeliv-barnefilm

Foto: United International Pictures.

Møt den herlige hunden Max og de andre kjæledyrvennene igjen når de nå skal finne på nye morsomme sprell når de er alene hjemme.

kjæledyreneshemmeligeliv-barnefilm

Foto: United International Pictures.

 


Christian (6) om traileren:

– Jeg synes denne så veldig morsom ut, og jeg likte kattene skikkelig godt. Jeg har faktisk sett den første filmen tusen ganger, så jeg har veldig lyst til å se hele filmen på kino en dag.

 

Kaptein Sabeltann og den magiske diamant

Kaptein Sabeltann og den magiske diamant – Norgespremiere: 27.09.2019 – Nasjonalitet: Norge – Barnefilm/Familiefilm

kaptein sabeltann - barnefilmer

Foto: Nordisk Film Distribusjon.

Kaptein Sabeltann er tilbake, og denne gangen skal vi følge han i jakten på en magisk diamant. Vi får møte en jungelfyrste, hans dronning, en enorm hær av aper og to unge sjørøvere som er på leting etter deres forsvunne bror. Kaptein Sabeltann og mannskapet får altså nok å holde på med når de skal seile av gårde på jakt etter den magiske diamanten.

kaptein sabeltann - barnefilmer

Foto: Nordisk Film Distribusjon.


Christian (6) og Marie (9) om traileren:

– Vi elsker Kaptein Sabeltann! Han klumsete sjørøveren er skikkelig morsom, og Polly er gøy når hun sier at hun vil ha kjeksen sin. Vi vil se denne traileren igjen og igjen, og vi har lyst til å se hele filmen på kino.

 

Jenny Skavlan Loungewear sett

Vid bukse og omslagstopp med kimonoermer, begge i 100 % merinoull.

Les mer

Det flyvende teppet

Norgespremiere: 26. 04. 2019 – Tillatt for alle – Spilletid: 1 t. 21 min.– Nasjonalitet: Danmark – Barnefilm/Animasjon/Familiefilm

Den lille gutten, Hodja, bor i den lille ørkenbyen, Port, sammen med foreldrene sine og sin beste venn geiten Raya. Hodja drømmer stadig om eventyrene han vil reise på, mens faren insisterer på at Hodja skal forbli i den lille landsbyen og følge i hans fotspor – og bli skredder.

Hodja får plutselig en mulighet til å dra ut på eventyret han alltid har drømt om, når Sultanen El Fazaz låner han sitt magiske flyvende teppe for å dra på leting etter barnebarnet hans. Hodja og Raya reiser til byen Petto for å lete etter henne. Hodja og Raya møter mange utfordringer i byen, blant annet den onde tyven, «Rotta», som vil stjele det magiske teppet. De er også heldige å møte på en hyggelig jente som heter Emerald. Hun kjenner til alle triksene og snarveiene i Petto.

Foto: Manymore AS.

Christian (6) om traileren:

– Denne vil jeg se! Det magiske teppet så spennende ut – jeg skulle ønske at jeg hadde et slikt hjemme. Geita var også veldig morsom i denne filmen.

Angry Birds 2

Angry Birds 2 – Norgespremiere: 09.08.2019 – Nasjonalitet: USA  – Animasjonsfilm

Foto: Sony Pictures.

Angry Birds skal nå ut på et nytt eventyr, samtidig som Kongen, herskeren over de slemme grisene, planlegger hvordan han skal ta hevn mot dem etter de ødela hjemlandet hans i kampen om eggene deres. Samtidig er den mystiske lilla fuglen, Zeta, lei av å bo på en fjern øy og ender med å true dem alle med hennes egne planer for erobring.

Christian (6) og Marie (9) om traileren:

– Denne likte vi begge skikkelig godt! Alt var bra i denne filmen. Noen av figurene ser veldig søte ut, og noen andre ser morsomme ut. Det var gøy at alt var blitt til is.