Kategori:

Fest og høytid

Kategori:

Fest og høytid

Valentines mat: Koseretter for å hylle kjærligheten

Det er stas å diske opp med noe litt ekstra til Valentines 14. februar. Her er 7 oppskrifter til deg som vil feire kjærligheten litt ekstra.

par med baby kysser og feirer Valentines
Små øyeblikk er gull i hverdagen. 14. februar kan dere feire kjærligheten litt ekstra. Foto: iStock

Kaker med hjerter og sjokolade

Kjeks

Foto: Idun

På Valentines 14. februar ferier vi kjærligheten. Vanligvis markeres denne dagen med sjokolade og hjerter, så hvorfor ikke lage en kake med begge deler? Her er 3 søte oppskrifter, fulle av hjertepynt og med masse sjokoladesmak.

Sjokoladeskjeer

Sjokoskjeer

Foto: Bakeglede

Superenkle sjokoladeskjeer til varm melk eller kakao. Pakk de inn i cellofan og pynt med en søt sløyfe, og vips har du en flott gave.

Brownies med hvit sjokolade og bringebær

brownies med bringebaer

Foto: Toro

Bruk av bær i bakst blir stadig vanligere. Ferske bær hever smaksopplevelsen og gjør kaker friskere. Kombinasjonen bringebær og sjokolade må være en av de beste. Det er nettopp det vi har tilsatt i denne oppskriften.

Hjemmelagde seigmenn

Lag dine egne super kule seigmenn. Det er knallgøy for både store og små. Foto: Kokken og Konditoren

Å lage seigmenn selv er raskt, enkelt og super godt. Det er også en fin ting å gjøre sammen med barna. Lag de formet som hjerter og vinn hjerter. Les mer her.

Panna Cotta Desserbuffèt

Panna Cotta Dessertbuffet

Foto: Toro

En Panna Cotta dessertbuffét med små glass toppet med familiens favorittbær er en dekorativ, lett og morsom dessert etter julens mange tunge hovedretter. La barna være med å lage panna cottaen og velge hvilke toppinger dere skal ha. Ta en titt her.

Crème brûlée med bær

Creme-Brulee-med-bær

Foto: Baking for alle

Foto: Baking for alleBærene her gir en frisk vri til den ellers søte crème brûléen og med det sprø lokket av karamellsukker får du en fristende kombinasjon som virkelig evner å runde av sommermåltidet på best mulig måte. Her får du oppskriften.

Sjokoladepudding

sjokoladepudding

En god og fyldig sjokoladepudding som faller i smak hos alle. Foto: Kokken og Konditoren

Sjokoladepudding er en dessert som både store og små liker veldig godt. Det som også er veldig fint med denne deilige desserten er at den ikke er særlig vanskelig å lage!