Kategori:

Barnebursdag

Kategori:

Barnebursdag

Frister det å outsource barnebursdagen?

Har du et bursdagsbarn som fyller år, men verken tid eller plass til å organisere en skikkelig feiring? Vi har tatt en titt på noen ulike alternativer for deg som vil outsource bursdagsfeiringen.

Hvorfor ikke feire bursdag på pizzarestaurant? Barna koser seg, og det beste av alt, de voksne slipper å rydde når bursdagen er over! Foto: iStock

 

123bursdag_annonse

123Bursdag hjelper deg med alt til barnebursdagen.
Ferdige pakkeløsninger for temabursdager med pynt, kakemiks, snacks og godteri.
Alt levert rett hjem.

Rabattkode PLUSSTID-20

Gå til nettbutikk her

Ikke Plusstid-medlem? Meld deg inn nå

Enten du arrangerer bursdager hjemme eller borte, så koster det penger å feire bursdag. Når du begynner å regne på hvor mye det faktisk koster med mat, kaker, invitasjoner, godteposer og ikke minst innholdet i godteposene, blir det ofte overraskende mye dyrere enn du tror.

Å outsource bursdagen til noen som fikser hele feiringen, kan friste. Det er mye å velge mellom og prisene varierer ofte ut fra hvilken dag du velger, og naturligvis hvilken meny du velger. Noen steder er det greit å ta med medbrakt mat eller kake, mens på andre steder må du kjøpe mat og dessert på stedet. Flere av stedene kan du også printe ut invitasjoner fra nettsiden, så slipper du å kjøpe dem, og noen steder vanker det også en overraskelse til bursdagsbarnet. Barna koser seg, og det beste av alt, de voksne slipper å rydde når bursdagen er over!

Kreativt kalas

Kreative barn?: Da er det perfekt på Kreativtas. Foto: Kreativitas

Kreativitas er en «kreativ lekestue» for barn, og passer best for gutter og jenter fra 4 år og oppover. Her tilbys det forskjellige kreative pakker med navn som «Miks og triks med farger», «Barn med garn», «Stein, saks, papir» og «Stil med tekstil». Er det ønsker om skreddersydde bursdager som for eksempel Fortnite-, prinsesse-, MGPjr- eller dinosaurbursdag, så fikser de det også. Kreativitas stiller med bursdagvert, bevertning, kreativt innhold, utstyr, kaker, klovner, spray-tattoos, prinsesser, tryllekunstner og alt man måtte ønske å ha i bursdagen. Mammaer og pappaer kan slappe av i Hvilepuls-sofaen mens barna har det gøy, eller være med på festen – hvis de er invitert!

Slush: Slush er poppis blant barna. Foto: Kreativitas

Pris: Fra 249 til 299 kroner avhengig av hvilken aktivitetspakke man velger. Dette inkluderer Slush til barna og kaffe til bursdagsforeldre, men mat kommer i tillegg.

Mat: Her kan du velge mellom pizza, pølser, sushi, slush, kake og is.

Kake: Du kan ta med egen kake. Kake kan også kjøpes eller lages på bestilling etter bursdagstema eller smak. Pris på forespørsel.

Invitasjon: Du kan laste ned invitasjoner på nettsiden eller hente trykte kort hos Kreativitas.

Gave: Her får alle med seg det de lager – pent pakket inn.

Bowlingbursdag

Bowling er gøy, særlig for de litt større barna. Det finnes bowlinghaller i hele Norge og veldig mange av dem arrangerer bowlingbursdag. Vi har tatt en titt på Oslo Bar og Bowling som er et av hovedstadens mest kjente bowlingssteder. Her tilbys det bursdagspakker for barn opp til 14 år. Når de litt mindre barna kommer på besøk, kan det også settes opp gjerder langs banene slik at ikke bowlingballene havner i renna. Maten blir servert ved bowlingbanen slik at barna for maks ut av bursdagsfeiringen. Betjeningen sørger for at de voksne kan lene seg litt tilbake med en kaffe mens barna spiller.

Pris: 2 timer med bowling, pizza og brus koster 225 kroner pr barn.

Mat: På bowlingsbursdager serveres det pizza og brus.

Kake: Du kan ta med egen kake

Invitasjon: Du kan laste ned invitasjoner på nettsiden.

Gave: Bursdagsbarnet får en gave

Lekelandbursdag

Lekeland: Både små og store koser seg på Leos Lekeland. Foto: Leos Lekeland

Enten barnet blir tre eller ti år så synes de fleste at lekeland er topp. Leos Lekeland er Nordens største lekelandkjede. Her er det blant annet ballrom, sklier, piratskip, trampoliner og edderkopptårn. Det finnes også en mini-verden for de aller minste med aktiviteter tilpasset småtasser. På Leos Lekeland er det også en sportsarena der barna kan spille fotball, bandy og basket, for eksempel. Du kan bestille ulike bursdagspakker i ulike prisklasser der barna får spise i et av bursdagsrommene, samt at alle får leke i lekelandet så lenge de vil etterpå.

Pris: Det rimeligste er «Leos lille is-fest» koster 139 kroner pr barn dersom du kommer på onsdager, mens det dyreste er «Leos is-fest med pizza» til 265 kroner pr barn.

Mat: Avhengig av hvilken pakke du bestiller, kan du få servert pølser, pannekaker, pizza, is, popkorn og jungelsaft.

Kake: Du kan ta med egen kake

Invitasjon: Du kan printe ut invitasjoner på nettsiden

Gave: Bursdagsbarnet får en gave

Til barneselskapet

TORO Lyse Muffins kan lages som små muffins til barneselskapet eller store muffins til vennebesøket

Les mer

Hoppebursdag

Hopp og sprett: Rush er perfekt for barn som er glad i å hoppe! Foto: Rush

En diger hall med masse trampoliner og tjukkas-madrasser? Så enkelt kan det være. Trampolineparker er i vinden, og trampolineparken Rush har åpnet flere steder i Norge. I trampolineparken kan du øve på hopp og triks, kaste deg ut i skumgroper fra høye tårn, spille basket- eller kanonball på trampolinebane eller kjempe som en gladiator. Her utfordres alle, uansett alder og nivå, men merk at aldersgrensen er 4 år.

Pris: Priser varierer ut ifra fra omfang, meny og ukedag. Feirer du for eksempel bursdagen din på en mandag så får bursdagsselskapet hoppe en halvtime lenger, og kommer dere på onsdag er det glow-party og gjestene får lysende armbånd og ansiktsmaling.

Mat: Du kan velge mellom pizza og pølse i brød, saft og popkorn.

Kake: Du kan ha med egen kake

Invitasjon: Du kan printe ut egen bursdagsinvitasjon på nettsiden

Gave: Bursdagsbarnet får en gave

Krypdyrbursdag

Det er enkelte museer og parker som arrangerer bursdager, så hva med å feire bursdagen blant spennende kryp? I Reptilparken kan du feire en annerledes bursdag der barna får holde slange/øgler og mate dyr. Dette opplegget passer best for barn i barneskolealder, men det kan også skreddersys opplegg for eldre bursdagsbarn også.

Pris: Opplegget koster 650 kroner, pluss 20 kroner pr person over 2 år. Etter klokka 18 tilkommer et tillegg på 850 kroner pr påbegynte time.

Mat: Reptilparken har ikke tillatelse til å stå for matservering, men mange tar med seg noe godt og spiser ute i bakgården når det er varmt, eller sitter inne på gulvet hvis det er kaldt.

Kake: Du kan ha med egen kake

Invitasjon: Du kan printe ut egen bursdagsinvitasjon på nettsiden

Gave: Bursdagsbarnet får en gave

Trenger du tips til andre bursdagsfeiringer? Kanskje dette er noe for bursdagsbarnet ditt?

  • Minigolf
  • Badebursdag
  • Go-kart
  • Høyt & Lavt Klatreparker
  • Glaced & Amused
  • Kino-bursdag
  • Mc Donalds-bursdag