Skribent:
Kategori:

Barn og oppvekst

Skribent:
Kategori:

Barn og oppvekst

Våre eksperter

Møt våre dyktige eksperter innen rengjøring, mat og ernæring, helse, graviditet og oppvekst.

eksperter_samlebilde
Her er et knippe av Plusstids dyktige eksperter.
Malin Skaar
Foto: Gry Traaen

Malin Skaar

Malin er vår vaske- og rengjøringsekspert, og har jobbet med dette i Orkla i 11 år. Dersom du lurer på noe som har med hus og hjem å gjøre, vet hun råd. Les mer om Malin her.

 

 

Kenneth Melsom-Johansen
Foto: Gry Traaen

Kenneth Melsom-Johansen

Kenneth er vår ekspert på middag. Han er både kokk og produktutvikler i Orkla Foods Norge med lang fartstid i restaurant og hotellbransjen. Les mer om Kenneth her.

 

Marit Svenningsen Marvik
Foto: Gry Traaen

 

 Marit S. Marvik

Marit er vår fagsjef for matglede og kan det meste om mat og baking. Hun har vært kokk og matjournalist i flere år og brenner for et godt måltid. Les mer om Marit her.

 

Marius Niva
Foto: Gry Traaen

Marius Niva

Marius er vår ekspert på pizza. Han er kokk og produktutvikler og er lidenskapelig opptatt av smak, mattrender og gode spiseopplevelser. Les mer om Marius her.

 

 

Linn Anne Bjelland Brunborg
Foto: Gry Traaen

 Linn Anne Bjelland Brunborg

Linn Anne er vår ernæringsekspert. Hun brenner for å gjøre Norge sunnere og mener at balanse og variasjon er to stikkord som er viktig for et godt kosthold. Les mer om Linn Anne her.

 

Tone Aanderaa
Foto: Gry Traaen

Tone Aanderaa

Tone er helsesøster og hjelper deg med det du lurer om barn og oppvekst. I tillegg til helsesøster er hun også ammeveileder og kostholdsveileder. Les mer om Tone her.

 

Karin, Cecilia og Henriette

Jordmødrene Karin, Cecilia og Henriette jobber ved Oslo jordmor og kvinnesenter.

Jordmødrene Karin, Cecilia og Henriette jobber ved Oslo jordmor og kvinnesenter.

Våre jordmødre kan alt om graviditet, fødsel og barseltiden. Alle tre har lang, variert arbeidserfaring og deres varemerke er trygghet, tid og kvalitet. Les mer om Karin, Cecilia og Henrietta her.

Familiematblogg

Familiematblogg-alle

Kamilla Krogsveen og Mette Mari S. Østad er våre eksperter på hverdagsmat.
Til Plusstid velger de ut den maten som fungerer best hjemme hos seg selv. Deres beste hjelpere og strengeste kritikere er barna deres og de er en stor del av familiematblogg.no. Les mer om Kamilla og Mette Mari her.

 

 

Kokken og konditoren

Kokken og Konditoren m fam

Kokken og Konditoren med barna. Foto: Privat

Kokken Raymond Grimstad og konditoren Linn Therese Skiftesvik bidrar med skreddersydde oppskrifter til Plusstids lesere.
Til Plusstid bidrar de med de gode oppskriftene og inspirasjon for den aktive hverdagsfamilien.
De har selv to barn, og er derfor relativt kjent med den berømte ”tidsklemma”. Så et variert, sunt og næringsrikt kosthold er viktig for dem. Les mer om dem her.

 

Lise Holm Glad

 Lise Holm-Glad

Lise er vår ekspert på alt som har med hår og styling å gjøre. Hun leder Define sitt frisørteam, jobber tett på produktutvikling og testing, men også mye med veiledning. I tillegg har hun mange års erfaring som frisør. Les mer om Lise her.

Line-Marie-Krogsgård

 Line Marie Krogsgård

Line Marie hjelper deg med rådgiving og veiledning innenfor både helse og velvære. Hun brenner for en god balanse mellom helse, ernæring, fysisk aktivitet og velvære. Les mer om Line Marie her.