Skribent:
Kategori:

Eventer

Skribent:
Kategori:

Eventer

Gratis bokkafé om ungdom

Årets første Plusstid-arrangement var spesielt for deg med tenåringsbarn. To av Norges fremste eksperter på tematikken gjorde oss alle klokere.

Dyktige eksperter psykolog Lars Halse Kneppe og tanketrener Line Langaard Solberg.

Lurer du på hva i all verden som skjer i hodet på ungdommen din? Synes du det er vanskelig å sette grenser? Psykolog Lars Halse Kneppe og tanketrener Line Langaard Solberg gjorde oss litt klokere.

Vi fikk to inspirerende foredrag med konkrete råd og mange praktiske tips.

Grensesetting og hva vi foreldre bør vite om dagens ungdom

Line tok for seg grensesetting. Hvordan kan vi foreldre best sette grenser? Hun fortalte også hvorfor det er viktig å fortsette å sette grenser selv på slutten av ungdomsskolen og på videregående. Og den gode nyheten: Du behøver ikke å være autoritær for å få det til. Line viser oss en måte vi kan sette grenser på – som er god for begge parter.

Her kan du lese artikkelen om hvordan sette grenser

Lars treffer tenåringer hver dag og vet hva de trenger fra foreldrene sine. Han gjorde oss klokere på dagens generasjon tenåringer: Hvem er de, hvordan skiller de seg fra tidligere generasjoner og hva trenger de fra oss voksne?

Her kan du lese artikkelen om hvordan få praten i gang med tenåringer

Mer om foredragsholderne:

Lars Halse Kneppe er utdannet journalist og psykolog.

Lars-Halse-Kneppe

Lars Halse Kneppe

Han snakker med ungdom hver dag – om bekymringer, lekser, stress, psykisk helse, festing, nett og sosiale medier, vennskap, forelskelse, sex og grensesetting.

Han arbeider som psykolog ved Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT) og ved flere videregående skoler i Oslo. Han holder jevnlig foredrag for foreldre.

Line Langaard Solberg er utdannet adjunkt og tanketrener for barn og unge.

Solberg-Line-Langaard_Foto-G

Line Langaard Solberg

Hun driver egen praksis som coach for barn og ungdom i Oslo, og her legger hun vekt på begrepet «tanketrening». Hun har lang erfaring som kursholder og foredragsholder i grunnskolen, høyskoler og universiteter.

Hennes engasjement brenner for at foreldre og ungdom skal ha en god dialog, gjensidig tillit og respekt for hverandre, også gjennom den vanskelige tenåringstiden.

Bli medlem

Bli medlem i dag og få beskjed om andre eventer, rabatter og tilbud.
Medlemskapet er gratis og helt uforpliktende.
Bli medlem her.

Bli medlem

Bli medlem i dag og få beskjed om andre eventer, rabatter og tilbud.
Medlemskapet er gratis og helt uforpliktende.
Bli medlem her.