Skribent:
Kategori:

Eventer

Skribent:
Kategori:

Eventer

Gratis bokkafé om ungdom

4. april arrangerer vi årets første event, spesielt for deg som har tenåringsbarn. Bli med på foredrag med to av Norges fremste eksperter på tematikken.

bokkafe
Velkommen til bokkafé med psykolog Lars Halse Kneppe og tanketrener Line Langaard Solberg.

Lurer du på hva i all verden som skjer i hodet på ungdommen din? Synes du det er vanskelig å sette grenser? Psykolog Lars Halse Kneppe og tanketrener Line Langaard Solberg er her for å hjelpe deg!

Bli med på et inspirerende foredrag hvor du vil få konkrete råd og praktiske tips som vil gjøre deg til en bedre mamma eller pappa for ungdommen din.

Meld deg på her.

Dato: 4. april

Tid: 1700-1830

Dørene åpnes kl 1630

Sted: Kongens gate 6, Oslo

Etter foredraget er det mingling og boksignering.

Lett servering

Meld deg på her

Arrangementet er gratis.

Bli medlem i dag og få beskjed om andre eventer, rabatter og tilbud. Medlemskapet er gratis og helt uforpliktende. Bli medlem her, eller i døren ved ankomst.

Informasjon om kveldens foredragsholdere:

Psykolog Lars Halse Kneppe og tanketrener og tidligere lærer Line Langaard Solberg er begge aktuelle med bøker om ungdom.

Denne kvelden tar Line for seg grensesetting. Hvordan kan vi foreldre best sette grenser? Hun forteller også hvorfor det er viktig å fortsette å sette grenser selv på slutten av ungdomsskolen og på videregående. Og den gode nyheten: Du behøver ikke å være autoritær for å få det til. Line viser deg en måte du kan sette grenser på – som er god for begge parter.

Lars treffer tenåringer hver dag og vet hva de trenger fra foreldrene sine. Denne kvelden skal han gjøre oss klokere på dagens generasjon tenåringer: Hvem er de, hvordan skiller de seg fra tidligere generasjoner og hva trenger de fra oss voksne?

Velkommen skal du være!

Mer om foredragsholderne:

Lars Halse Kneppe er utdannet journalist og psykolog.

Lars-Halse-Kneppe

Lars Halse Kneppe

Han snakker med ungdom hver dag – om bekymringer, lekser, stress, psykisk helse, festing, nett og sosiale medier, vennskap, forelskelse, sex og grensesetting.

Han arbeider som psykolog ved Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT) og ved flere videregående skoler i Oslo. Han holder jevnlig foredrag for foreldre.

Line Langaard Solberg er utdannet adjunkt og NLP-coach.

Solberg-Line-Langaard_Foto-G

Line Langaard Solberg

Hun driver egen praksis som coach for barn og ungdom i Oslo, og her legger hun vekt på begrepet «tanketrening». Hun har lang erfaring som kursholder og foredragsholder i grunnskolen, høyskoler og universiteter.

Hennes engasjement brenner for at foreldre og ungdom skal ha en god dialog, gjensidig tillit og respekt for hverandre, også gjennom den vanskelige tenåringstiden.